Az a baj a motoroddal, hogy ha jól következtettem ki, sejtem kitől jött, és jól behúzott. Itt a fórumon is érdeklődött anno mit lehet vele kezdeni, gyenge stb. Utána ő eltűnt, és jöttél te, szín tipus minden stimmelt.
Meg kéne mérni, mennyi megy rá, mikor világít. Ha 12.5V-nál kevesebb, azért világít sárgán, ha nem, akkor izzó+foncsor.
Én beleraktam egy 75W-os a nagy Ducati lámpába, az világít.
Tel: -06-30/577-0865
Mint írtam a 250-es volt az enyém is, miattam nem lehet névre venni és vált bontás áldozatává.
Optinak: Ezen is műanyagfedeles karbisor volt....
Én is költöttem rá! Vettem "O" gyűrűt a vízpumpához,és szimeringet,és csapágyat is. Bár az utóbbit nem kellett volna.Kb 1800ft-ba van a tavalyi szezon. Ja,és a benzin. Idén már több lesz,mert az olaj+szűrők.
Én beleraktam egy 75W-os a nagy Ducati lámpába, az világít.
Nekem csak a csere motorom ért ennyit... áhh fasz.m... inkább hadjuk is ezt, mert csak idegbeteg leszek...
Sanyi te a spórólás nagymestere vagy segíts nekem adj tanácsot mit kellene tennem? Megnősülni?
crisler@citromail.hu
Tel: -06-30/577-0865
Mint írtam a 250-es volt az enyém is, miattam nem lehet névre venni és vált bontás áldozatává.
Optinak: Ezen is műanyagfedeles karbisor volt....
Pedig sok tervem volt, de elmaradt, inkább csak mentem vele, azon mód. (persze gumát meg olajat azt vettem már)
Az átépítése se volt annyiba, motorhoz meg hozzá se kellett még nyúlni