Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És még vannak tervek másik segédvázra szeretnék rakni 1 pályaidomot hátsó tárcsa, fék betét, új gumik előre hátra és megint 100e elrepült.
Az a baj a motoroddal, hogy ha jól következtettem ki, sejtem kitől jött, és jól behúzott. Itt a fórumon is érdeklődött anno mit lehet vele kezdeni, gyenge stb. Utána ő eltűnt, és jöttél te, szín tipus minden stimmelt.
Mennem kell sziasztok!
Meg kéne mérni, mennyi megy rá, mikor világít. Ha 12.5V-nál kevesebb, azért világít sárgán, ha nem, akkor izzó+foncsor.
Én beleraktam egy 75W-os a nagy Ducati lámpába, az világít.
mind a 4 karbi oldalára rá van feketével apron festvel mi féle éted
Ma jött meg hozzá a 21-es első kerék gumival, fékkel, fékmunkahengerrel, megy rá a jövő héten. 17-es első bütykössel meló sárban rallyzni.
a doktor nem annyira vonz, az xt-t alakítsd át szupermotyóvá, picit ültesd le, hogy leérjen a lábam és már jöhet is hatalmas királyság az a gép!
Megköszönném! cím: fest-vill@freemail.hu
Nem én! A Vicus! Hiába kérek nem ad,tehát megmarad.
:O

Nekem csak a csere motorom ért ennyit... áhh fasz.m... inkább hadjuk is ezt, mert csak idegbeteg leszek...
De itt a link hozzá: fzr250400
Láttam raktál rá bütyköst a dokira?
nem az a lényeg 3LH,3HL nálam péld.

Sanyi te a spórólás nagymestere vagy segíts nekem adj tanácsot mit kellene tennem? Megnősülni?
Most is van 2 eladó ha érdekel. Egy DR600 és egy XT600. A doktor papírozható...
Most kb mindennel cakk pakk átírás luxus 250-körül járok
A fiatalember elérhetőségei pedig a következők:

crisler@citromail.hu

Tel: -06-30/577-0865
Mint írtam a 250-es volt az enyém is, miattam nem lehet névre venni és vált bontás áldozatává.
Optinak: Ezen is műanyagfedeles karbisor volt....
Én se, 2008 óta egy fillért se.
Pedig sok tervem volt, de elmaradt, inkább csak mentem vele, azon mód. (persze gumát meg olajat azt vettem már)
Azon törtem a fejem, hogy elég durván sárgásan világít a lámpám. Régi az izzó, amiatt van? Sokkal faszásabban festene szép fehér lámpával
najó jaszi, de Te havonta veszel 1 motort és újítod fel, javítod meg. egy picikét talán jobban tudsz választani már vásárláskor mint mondjuk pl. én
Én is költöttem rá! Vettem "O" gyűrűt a vízpumpához,és szimeringet,és csapágyat is. Bár az utóbbit nem kellett volna.Kb 1800ft-ba van a tavalyi szezon. Ja,és a benzin. Idén már több lesz,mert az olaj+szűrők.
elvben mikuni bdst28/4-esnek kéne lennie...ha gondolod tudok küldeni 1-2 leírást a mocchoz
Pl:Én. Meg még jópáran innen a fórumról
Az átépítése se volt annyiba, motorhoz meg hozzá se kellett még nyúlni
a karbik oldalán rajta van hogy mi a kodja abbol tudni lehet mire vagy mibe valo
Tudom. Sajnos, más munkái is vannak, ezért is várnom kell.