Az egyszeri parasztlegény bemegy a kupiba.
Nézi, nézi a felhozatalt, de nem tudja eldönteni, melyik lányt akarja.
Kérdezi tőle a madám:
- Aztán értesz-e a szerelemhez, te legény?
- Hogy értek-e? Két éve magamévá tettem egy medvét, azóta nekem gyűjti a mézet!
Én most csináltam meg a hátsó féket darabokra szedtem és kipucoltam. nekem is meg volt szorulva az 1ik és 1 vízpumpa fogóval tudtam óvatosan megindítani utána kitekerni.
És ne használd így valami oka van hogy nincs benne fékolaj az elment valahol nézd át a tömítéseket.
Csak az elsőt. Hátsót még nem. De fékolajat akarok cserélni,úgyhogy lassan fogom. Hátsót amúgy is alig használom,mivel lassan betétet kell vennem... bár most ,hálát adtam,hogy fogott rendesen. motorino Én is néztem
Rá tudsz beszélni,de csak egy komplett R1-re (az FZR mellé).Az exup telóját nem bántom mert stabil,teszi a dolgát.15w-s olajat tettem bele és betekertem az elöfeszitést,igy cuki .
A féket valoszinüleg hétfön tudom föladni,sajnos vagyis inkább szerencsére el vagyok havazva melóval.
nekem is tetszik de a Metzeler is. azt mondják sokan hogy a Conti a gumik alja. de olvastam véleményeket és ott meg dicsérték. a Metzelertől azért félek egy kicsit mert középen nincs minta és ha elkap egy eső nem szeretném eldobni miatta a motort.de ezen kívül állítólag nagyon jó.
Nézi, nézi a felhozatalt, de nem tudja eldönteni, melyik lányt akarja.
Kérdezi tőle a madám:
- Aztán értesz-e a szerelemhez, te legény?
- Hogy értek-e? Két éve magamévá tettem egy medvét, azóta nekem gyűjti a mézet!
Hívj fel! 06 70-[(10x)(13i)²]-[sin(xy)/2.362x]
én itt szoktam körülnézni
És ne használd így valami oka van hogy nincs benne fékolaj az elment valahol nézd át a tömítéseket.
a csomag meg ráér
A féket valoszinüleg hétfön tudom föladni,sajnos vagyis inkább szerencsére el vagyok havazva melóval.