Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó reggelt !
összes könyv, összes DVD itt figyel a polcon.
Na mentem aludni jó éjszakát.
Melyik széket?
3,30 !
Ja és az R6 is tőlük van
Tőle vettem az FZR motoromat anno !
Barátom kárpitozta a székeket a napokban.
Képet a huszárról!
az engem is érdekel, csak mia nem lelkesedett annyira
baszki Pupu ugyanez jutott nekem is eszembe, hogy Kinga vajon milyen filmeket szeret, csak én nem akartam bántani szegény Thomast
Szerintem ha felhívnám a Kingát telefonon hogy átugrik e mogyoródra (nem a tiédre) szerelmes vámpíros filmet nézni velem akkor nem kéne 2x mondani neki és már repülne is ide.
jó éjt Sanyi
Jó éjt!
fasza, azért durva milyen fejlett a technológia
én is szeretem, könyveket is olvastam az se rossz...
aha
Nagyapám kedvenc mondása volt: feltörsz, mint a huszár segge! (az volt fiatal korában, még fényképem is van róla)
Komoly bizti érdekes lehet a munkád amúgy...a fizu se rossz ha jól tudom. Sok féle, nem minden nap ugyanaz.
És fél szemmel elkezdtem ezt a twilight saga trilogiát és meg kell mondanom qrva jó film nem szeretem a szerelmes filmeket de ez nagyon jó
most a 2. részt nézem a farkasost
Ajánlottak nekem is, blútúszost, fel kell dugni, és mehecc. Az meg menet közben átad minden paramétert androidos mobilnak vagy ájfónnak vagy PC-nek, és mindent lehet rögzíteni. Rá lehet tenni a gugli mapsre, és látod utólag is (meg persze közben is), hogy melyik kanyarban mekkora volt a fordulat, hol váltottál, mennyit evett... kiba sokmindent. 10 körül van a cuccos.
De mi, összekötötted a kocsit egy lapossal? vagy, hogy?
Reklám filmet forgatunk.