Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezt a mesterember mestere csinálta.
azert ne bizz meg 100%-osan benne.nekem is meghegesztettek anno a 125-os frecciamon a sebvaltokart,aztan csak cseres lett,mert par honap mulva ujra eltort.pedig mesterember csinalta.
holnap 4 kor kell kelnem
csúnya világ lesz
Na meghegesztették a lábtartóm cserélem is vissza gyorsan
3 hónapja nem keltem korán,3.30-kor szoktam normál esetben. Ettől is tartok,de egy hét,és minden a régi.
Bátorság
Az jó ,nekem is annyi az ezressel
Na fiúk! Holnap megyek vissza a sebészetre. Reggel röntgen,és ha minden jól megy,akkor hétfőn már munka. Lehet hülyének néztek,de már hiányzik egy kicsit,de parázok is tőle. Elszoktam a vezetéstől,biztos lesz nagy nézelődés részemről az első körben.
ezt mondtak nekem is.+ kitunoen leszedi a parat az ablakrol!ez viszont tapasztalat.par mp alatt lekapja a futessel szemben,ami akar percekig is eltarthat!
Azt is mondták,hogy még hidegbe is illik elindítani 2 hetenként,mert az olaj tömít is,és így átjárja az egész rendszert. Ezt mondjuk nem tudtam.
Ma megint fogorvosnál voltam már reggel 8-ra. Kész van legközelebb fél év múlva a szokásos állapotfelmérés.
Ismerős,de számla nélkül ennyi mindenkinek. Nyomáspróba nitrogénnel,majd vákumszivattyú leszívja a cuccot,olaj bele,majd gázzal feltölt.
Jó fej és lelkiismeretes.
ez jol hangzik! ismeros,v sima szerviz?remelem en is talalok ilyet itt szegeden,mert itt 10E csak a feltoltes,es meg sehol sincs olaj,meg nyomasproba
Sziasztok!
Szia! Nekem a nyomáspróba,majd gáz le,friss olaj a rendszerbe,majd teljesen feltöltve gázzal,mert ugye az enyémbe semmi nem volt,tokkal vonóval 8000ft.
Jó reggelt,ezen a héten délután melózom,most nem kelek korán,meg fél egyig tévéztem.Az asszony még alszik,kiszöktem mellőle,mert tudtam hogy hiányolsz! .
Igen de hát Ábrus mondja mindig a tutit. " nem ez a hülye aki ennyiért árulja...."
kicsit el van szallva az arral,j ha kap 300-at
Na jóóóóóóóóó reggelt vietnáááááááááááááááám
http://youtu.be/nwVUSM5HHcg
Én már akkor dolgozok. Forgatunk este 11 kor feküdtem le
20ó forgatás lesz.