Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mindneki megy innen onnan észak dél kelet! én meg nyugatrol indulok
jó estét
véletlenül nem 0,75 a gyürüd vasrtagsága ? mert nekem ulyan
48-a henger átmérő ,.gyűrűvastagság az 1 vagy 1,2?
sziasztok!Most vettem le a hengert+hengerfejet Gyűrű méretet
tud valaki 3LN hez?
Ne is gyere ha ilyeneket mondsz
Jó az Poti, az a lényeg, legyen valami... nekem is most küldték le tegnap Pestről a következő 3 havi étk. jegyemet, ebből rájöttem, hogy újabb 3 hónapra meghosszabbítottak
Nebasz, minden hónapba mit tudnak egy ilyen vastag füzetbe írni?

ui: a névjegyen azért van egy öreg fószer képe, mert addigra lesz aktuális?
Most már motorral kell menjek, hogy lássatok végre egy jó gépet. Mert ez a sok kínai vacak amivel itt küzdötök nap, mint nap....
Nem csak én tartom 1edül a frontot a többiek motoroznak
Mi a helyzet? Kihalt innen mindenki?
Hondával .
'Stét!
Fogsz tudni tempót menni a Hooooondával?
Mehetek én is veletek, srácok?
Lila erdőbe jártam lila ibolyát láttam egy zöld le akarta szedni hát pofán kellet verniiiiiii
Ne egyél mert az 50 le kismotorod nem bír majd tempót tartani a túlsúlytól .
A kertészkedéssel az a baj, hogy ha MINDENT feladok, akkor is mire bármit is elérek, leszek 25 minimum(legjobb esetbe is)...és akkor fogok TALÁÁÁN úgy keresni, mint ha itt most ezek a vizsgák sikerülnek. Ráadásul ez csak az első lépcsőfok...fedett helyen dolgozok, azt és annyit eszem-iszom amit szeretnék INGYEN(a kertészkedésnél, napi egy ezres csak a kaja pia...) annyi szünetem van amennyit akarok, bejelentett meló, stb-stb.
Igen van benne valami
Azért ennél a cégnél is lehet jól keresni...a melót meg egészen megkedveltem, persze van, hogy a halálba kívánnám (nem is kevésszer), de legalább nem a 40 fokban csákányozom a földet...azért nem mindegy. nem tudom, egyenlőre tetszik.
Az álmom a célom? Pötyi te nem ott akarsz megöregedni és nyugdíjba menni ugye?