Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi.azért kéne mert az eggyiknek a fejét szétbarmolták és sehogy se tudom kiszedni .volt egy másik is amit alig tudtunk kiszedni ,de miután nagy nehezen kint volt csináltunk bele egy kis fágást fleksz korongal,igy lapos csavarhuzóval ki tudom tekerni.
Szassz.
Hát ilyet nem tudom hol tudsz venni. Keresgéltem neked de eddig nem találtam.
Esetleg esztergáltatni szerezni 1 mintát és az alapján?
Pálinkás jó reggelt.FZR 1000 genesishez keverék csavart tudok e venni valahol. köszi.
Reggeli józanodásból telefonál ivócimborájának a fejfájós katona:
-Te, ittunk mi tegnap sört?
- Ittunk...
- És vodkát?
- Azt is ittunk...
...- Konyakot?
- Hát, azt is...
- És rakéta hajtóanyagot?
- A végén abból is egy kicsit...
- És voltál már budin?
- Most indulok.
- Hát inkább ne menj! Tokióból hívlak...
250-600-i jó.
Dehogy aludtam csak most tudtam gép közelbe kerülni én már 4 óta dolgozok reklámozok
Jó reggelt.
Ha Zsoltinak nem kell akkor nekem jó lenne mert törött van fent és akkor ezt rá tudnám faragni
Jajj Pupu elaludtál! na szép reggelt mindenkinek. Hol is van az a beígért napsütés meg a 30 fok? Ja, még csak most kel fel a nap
dehogynem. itt a műsor fent
mennyi ide egy belépő amugy ?
na mindegy itt van nálam akinek kell azé én megyek aludni mert reggel dolgozni kék meni Jó cakát mindnekinek!
szerintem exup ezt a multkor találtam pakolásnál
Hóóóóóóóóóóóódkóros bagázs. Ha van kedve a társaságnak, felmehetünk. Télleg szombati programnak jó. Állod a belépőket? És bocs hogy nem válaszoltam. Szerintem idén kimarad, de nem is lesznek most nagy ótók.
pénzt nem ér igy akinek kell azé
Ha genesis, és kell Pupunak, bótoljatok, ha nem bótoljunk.
valami olyasmi talán
Zsóti, kérdeztem már 3x, de nem reagáltál. Akkor Madaras törölve részedről?
retkes és az eleje felé valami hajlás is van benne egy enyhe de ha valamelyötök elakarja szabni,vágni akkor tiétek vagy akinek kell
Exup?
22.30 kor értem haza,de reggel 5re megyek. Szopás.
nálam a konyhábol nyilik a garázs
na hát ez nem is tudom hogyan van de fzr 1000 é de hogyan van vágva vagy mifene
Kééééééééééééééééééééész képes voltál kimenni
na azonal itt van