Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az élet 3 nagy igazsága:
1 : Nem tudod elérni az összes fogadat a nyelveddel.
2 : Az összes marha kipróbálja miután elolvasta az elsőt.
3 : Vigyorogsz mert rájöttél h hülye vagy.
Te csak ne bökdössél én böktelek most meg téged
Mit szívsz?
vissza lettél bökve facééén.
Na azért már 1000x végigfutottam a nő ismerőseidet meg a Kingusét is
Ej de szeretlek titeket most döbbenek rá.
Nem baj! Majd ha én is akkora leszek mint Te én is veszek ezrest.
. .Kingusnak
Ja és majd csodálkozol nem megy a motor alattad 100nál többet sok lesz a túlsúly
Nem lenne rossz. Beborult és úgy fúj a szél iszonyat, meg csapkod az eső. Szeva Pupu !
sok sikert hozzá. nekem is kellene. A booster még mindig itt van félig szétszedve. Az a baj nem értek a karbihoz. Majd estére dobok fel ide képeket a kiszerelt karbiról. kipucolom, Ti pedig a fotók alapján elmesélitek mi micsoda rajta.
Na mizu? Én legalább motort szerelek, remélem estére kész.....
Elvileg ma 6-ig lettem volna suliba. fél 2-kor eljöttünk. Hálisten! Készül a rakott krumpli van olyan illat. házi kolbásszal, sok tejföllel. Jó szucsogósan ahogy szeretem.
ha én valami cégest ide kitennék, engem kirúgnának. Szerintem ne scannelj. jobb a békesség.
br vagy no 200 ?
na jóólvan, lassanként eltolom magam melóba... jók legyetek
ha maradok csak kasszás, soha nem lesz több a pénzem, ha viszont töröm magam és most manager, később akár étteremvezető leszek, akkor már lesz pénzem...
az utolsó mondatot nem tudom összefüggésbe hozni az itt kapott fizetéseddel
100 oldalas a könyv, ahozz, hogy azt a 72.000-et megkapjam, meg kellett tanulnom 50 oldalt szóról szóra(ahhoz, hogy maradhasson az ember a cégnél 90%-os tesztet kell írnia), és ez nem olyan könyvecske, hogy tele van képekkel, meg nagy betűkkel van írva, teljes oldalnyi táblázatok és kiemelt szövegek vannak benne, de lehet poénból bescannelek egy oldalt majd. Nem véletlenül töröm magam ennyire, kell a pénz.
szégyen gecó. Bónusszal 82ezer? mi tgondolnak, hol élünk, 95-ben?
megjött a fizetésem, az okosságom és ügyességem miatti 10.000ft-os bónusszal együtt 82.000 forint...és ebben a hónapban 4x45 órát dolgoztam. Szerinted több pénz? A feljebbi szinteken nem tudom a pénzeket, ne kérdezd.
ésezjóval több lé?
Ha sikerül mindent belevernem a fejembe, akkor május-t már shift manager-ként kezdem...3 hónapja vagyok a cégnél. Van még feljebb, nem is csak 1-2 szint. De egyenlőre ezzel a címmel is tökéletesen megelégednék pár évig.
és mikor jutsz előrébb? az ilyen helyeken, az a jó, hogy vakok közt félszemű király alapon, egy értelmes srác mint te, simán lehet nagyfej viszonylag hamar, nem?