Kép reggel lesz, fordított teló, friss blokk, bejáratás előtt, elől, hátul tárcsafék, csillapítás állításos első, hátsó teló stb..... 2 kiló lesz az irányára
High temp red silicone gasket. Na ez a neve. Ha ráér reggelig akkor kimenyek a garageba és megnézem, mert pont ma raktam össze vele egy KTM EGS 125-öt. Jut is eszemembe, nem érdekel valakit? Friss fúrás, namura teflonos verseny dugó, króm gyűrű?
hát, bal elől törött, azt ki kell húzkodni.
hátsó ajtó csere
jó sok legyezőlapos korong, és gitt
hátul némi hegesztés
az alját meglesem, de az utolsó emlékeim szerint még fasza.
gondolom az eredeti festés felcsiszolása, majd maszkolása utána valami oldószerrel zsírmentesítés és lehet pingálni.
a részleteket majd elmeséled, mert ahhoz hülye vagyok.
Egyik ismerőst elkapták bicajjal világítás nélkül.
Összefutott egy jó fej rendőrrel aki nem akarta nagyon megvasalni.
mondja neki a rendőr h mondjon egy számot 1 és 10 között. A bolond gyereknek fogalma sem volt h miért mondja ezt a rendőr bácsi
És benyögte a 9-et
Enyiről ki is állították neki a csekket
kb. ez a helyzet. 1 színe legyen, hogy a rendőr ne vergődjön (csomagtér ajtót cserélek, mert már menthetetlen), a rozsdafoltok helyén ne csak alapozó legyen, oszt kb. ennyi. ja, és piros legyen mert az van a forgalmiba.
Egyszer már csináltam ilyet , hogy szinte mind 1 volt h milyen,csak bírja valameddig meg nézzen ki valahogy .
Akkor úgy állapodtunk meg az árban h mondom a srácnak h mondjon 1 számot, és én annyit foglalkozok a kocsijával amíg úgy érzem hogy az belefér
Minimális esélyt látok rá hogy az úgy valamenyire is szép legyen, ha ti készítitek elő (már bocs,szakmai szem mindíg mást lát),és akkor már mind 1 ha ti fújjátok.
De ha ragaszkodsz hozzá h én fújjam nem kell érte pénz
megköszönném, ha meglesnéd nekem.
hátsó ajtó csere
jó sok legyezőlapos korong, és gitt
hátul némi hegesztés
az alját meglesem, de az utolsó emlékeim szerint még fasza.
gondolom az eredeti festés felcsiszolása, majd maszkolása utána valami oldószerrel zsírmentesítés és lehet pingálni.
a részleteket majd elmeséled, mert ahhoz hülye vagyok.
Egyik ismerőst elkapták bicajjal világítás nélkül.
Összefutott egy jó fej rendőrrel aki nem akarta nagyon megvasalni.
mondja neki a rendőr h mondjon egy számot 1 és 10 között. A bolond gyereknek fogalma sem volt h miért mondja ezt a rendőr bácsi
És benyögte a 9-et
Enyiről ki is állították neki a csekket
Akkor úgy állapodtunk meg az árban h mondom a srácnak h mondjon 1 számot, és én annyit foglalkozok a kocsijával amíg úgy érzem hogy az belefér
ja, és
Pupu ez az igazi!
De ha ragaszkodsz hozzá h én fújjam nem kell érte pénz