Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerencsére csak kétféle fűszercsomagunk van
ez nem egy pénzváltó ha valamit nem standard szerűen csinálunk, akkor azon kívül, hogy akár be is zárhatják az éttermet, mindenkinek kevesebb lesz a pénze. Itt azért van tisztaság és rend-fegyelem-stb., mert ebből van plusz pénz a főnököknek. Nem fognak olyan embert felvenni "maguk közé" akiről úgy gondolják, hogy elbaszhatja a pénzüket. Manageri szinten nagyjából 200 kiló a fizu...nincsenek sorbanálló tehetségek, sokan évek óta itt melóznak, mégsem akarnak-mernek feljebb lépni...nem olyan könnyű ez mint amilyennek kinéz kívülről.
tegnap egy nagyon szép ezres jött mellettem szentendrén
Na igen,nem volna jó ha összekevernéd a szecsuáni csípős fűszert az oregánós pizzával.Lenne némi reklamáció!
azt mi lesz? nem fizetnek 400forintot órűnként, hanem kirúgnak, és a sk sorbanálló tehetésg közül választanak egyet, aki még ingyen is dolgozna azona nagyszerű helyen?
Most F1 van, azt lesem fél szemmel, a másik féllel meg netezek...a másik egésszel próbálok tanulni, de majd hamarosan vége az F1-nek és akkor rákoncentrálok..már a nagyobb részét tudom, csak elég para, hogy 100%-os tesztet kell írnom, vagyis MINDENT kell tudnom, különben bukó...
Már a csomagolás megy,már hetekkel ezelőtt bepácolták és érlelték.Vagy szelik és úgy csomagolják,vagy egészben csomagolják vákumban,kap még egy forró fürdőt,és megy boltba.
az kemény! hát akkor tessék tanulni és nem fórumozni!
Akkor megint csak én szopok ráadásul ezek a buzi szabályok amiket meg kell tanulni, grammra pontosan a pácporokat, amiből van 5-6, hány darabhoz mennyi, mennyi jég, menny víz...
mármint? főzöd füstölöd vagy még csak most vágod a cocát?
Én is dolgozom délután,megy a húsvéti sonkagyártás.
na mondjuk én csak délig melózok utána akartam menni motorozni de ilyen szélben nem indulok neki.így hát marad a kerti munka.
mesu én ma éjfélig benn leszek a köföcöbe, nem vagy egyedül ne aggódj
No jóóó reggelt mindenki. Pupu az Grander volt, a husi iszonyat finom benne, combfilé Óvatosan ezekkel a nagy dögökkel, én is dőlök jobbra balra amikor kicibálom a kertből...iszonyatosan fúj a szél és ennek nem örülök, mert a port a szemembe fújja vezetés közbe, meg lökdös össze vissza és nem tudom dönteni mert kilöki alólam a gépet.
na mi van mindenki eltűnt?
nem mindenkinél. én például egész héten füvet nyírtam meg veteményeztem meg ilyen ház körüli munkákat végeztem.ma szeretnék elmenni de kibaszott nagy szél van!
ezt megjegyeztem te boszorkány! máglyára veled!
jó reggelt mindenkinek! más is dolgozik közületek rajtam kívül?
Boldog szülinapot Bálint . . . .
az enyém is eldőlt tavaly nyáron. még mindig úgy van hót karcosan.
Jó reggelt!
Jó reggelt
Tegnap majdnem én is eldőltem...Budán azok a hülye lejtős utak, Y forduló hátrafelé... Megtántorodtam...
ellakartam kezdeni tolni be a garázsba és nem fért be mert neki nyilot az ajto erre odébtolom és elfelejtettem hogy a letámasztott becsuktam eldöntöttem a paripát a betonra a lábam alá raktam amennyire tudtam de a festék aszem lement elégé ideges vagyok , , Remélem más nem lesz holnap reggel átkel néznem Hogy lehetek ennyire balfasz
na nekem már megérte elmennem motorozni