ez nem egy pénzváltó ha valamit nem standard szerűen csinálunk, akkor azon kívül, hogy akár be is zárhatják az éttermet, mindenkinek kevesebb lesz a pénze. Itt azért van tisztaság és rend-fegyelem-stb., mert ebből van plusz pénz a főnököknek. Nem fognak olyan embert felvenni "maguk közé" akiről úgy gondolják, hogy elbaszhatja a pénzüket. Manageri szinten nagyjából 200 kiló a fizu...nincsenek sorbanálló tehetségek, sokan évek óta itt melóznak, mégsem akarnak-mernek feljebb lépni...nem olyan könnyű ez mint amilyennek kinéz kívülről.
azt mi lesz? nem fizetnek 400forintot órűnként, hanem kirúgnak, és a sk sorbanálló tehetésg közül választanak egyet, aki még ingyen is dolgozna azona nagyszerű helyen?
Most F1 van, azt lesem fél szemmel, a másik féllel meg netezek...a másik egésszel próbálok tanulni, de majd hamarosan vége az F1-nek és akkor rákoncentrálok..már a nagyobb részét tudom, csak elég para, hogy 100%-os tesztet kell írnom, vagyis MINDENT kell tudnom, különben bukó...
Már a csomagolás megy,már hetekkel ezelőtt bepácolták és érlelték.Vagy szelik és úgy csomagolják,vagy egészben csomagolják vákumban,kap még egy forró fürdőt,és megy boltba.
Akkor megint csak én szopok ráadásul ezek a buzi szabályok amiket meg kell tanulni, grammra pontosan a pácporokat, amiből van 5-6, hány darabhoz mennyi, mennyi jég, menny víz...
No jóóó reggelt mindenki. Pupu az Grander volt, a husi iszonyat finom benne, combfilé Óvatosan ezekkel a nagy dögökkel, én is dőlök jobbra balra amikor kicibálom a kertből...iszonyatosan fúj a szél és ennek nem örülök, mert a port a szemembe fújja vezetés közbe, meg lökdös össze vissza és nem tudom dönteni mert kilöki alólam a gépet.
nem mindenkinél. én például egész héten füvet nyírtam meg veteményeztem meg ilyen ház körüli munkákat végeztem.ma szeretnék elmenni de kibaszott nagy szél van!
ellakartam kezdeni tolni be a garázsba és nem fért be mert neki nyilot az ajto erre odébtolom és elfelejtettem hogy a letámasztott becsuktam eldöntöttem a paripát a betonra a lábam alá raktam amennyire tudtam de a festék aszem lement elégé ideges vagyok , , Remélem más nem lesz holnap reggel átkel néznem Hogy lehetek ennyire balfasz
Jó reggelt!