Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

haza vittem kaposvárra leszál a motorrol aszongya haza szeretném mennél nem ám hazafelé discoba mész Mondom áá hogyan mennék már ilyen késön fél éjfél volt erre haza felé spuri lellei uton 2 kilo val kb éjfél után már a discoban voltam
figyeltetett az asszony? hát milyen dolog ez?
utána nem mertem oda menni
ezt én is csináltam mig az asszony valakivel figyeltette azt a discot ahová mentem
te kis kurafi! nem bírsz magaddal a naciba.
Holnap jó? Mentem éjszakára.
Ma megyek szülinapra,az egyik "exhez" utána ha sikerül azt az exet lerázni akivel oda megyek,húzok valami discoba ,mert az asszony otthon pihen az anyánál
Megáll az eszem mint 1 brazil sorozat
közösencsúszikkuplungklubbunkban
biztos valami night klub!
ma éjel milyen klubb üzemel nálad ?
melyik klubban ? a mi klubbunkban vagy az fzr klubban
rám meg megint egy cső hullott az égből, de most nem a kobakomra esett hanem oldalba baszott
ábrus
[4] 2010. május 12. 17:51
A gyári méret 33,5mm, a minimum 32,6mm
A lamellák vastagsága 2,9-3,1mm, a fémlapoké 1,8-2,2mm

válasz erre ugrás ehhez a hozzászóláshoz előzmény
robertgida
2010. május 12. 17:32
nos Ábrus :megvizsgálódtam
-függőleget irányba /tengelyre függőleges/ minimális kotyanás van a mögötte lévő bazinagy fogaskerékkel 1ütt
-ki-be /vizszintes irányba is van 1 kis kotty de max fél mm alig észrevehető,de az is a nagy fogaskerékkel 1 ütt
-ha csak a lamellákat fogom meg az nem mozdul
nya mit tegyek?

válasz erre előzmény ugrás ehhez a hozzászóláshoz
ábrus
2010. május 11. 23:01
Leveszed a kuplungfedelet (oldalsztenderen nem fog kifolyni az olaj) és megfogod a komplett kuplungot és megmozgatod ki-be és ha mozog akkor az lesz az.
Aztán kiveszed a kuplungrugókat és leveszed a nyomólapot.
Alatta van a kosár belsejében a tengelyen az anya ami fenntartja a helyén a belső kosarat (elvileg van alatta biztosítólemez hogy nem tudjon lelazulni) azt kell meghúzni. (ha az lazult le)
Ha már úgy is szétszedted akkor mérd meg a kuplungrugók hosszát és a lamellák vastagságát is.(a lamellákat ne keverd össze)
Összerakás fordított sorrendben.

robertgida
2010. május 11. 22:44
javíts ki ha tévedek!a lelazult azt jelenti hogy szét kell szedni és utánnahúzni valaminek?

ábrus
2010. május 11. 22:25
Lehetne kuplungrugó is de az én szemem előtt megjelent egy lelazult kuplungkosár képe.

robertgida
2010. május 11. 22:15
de én raktam bele ,de az csak pillanatnyi megoldás volt mert hosszú hétvége volt és nem tudtam olajat venni,azt locsoltam bele ami itthon volt,de jó minőségű
egyébként azzal csak pár száz km ert mentem és lecseréltem normálisra
és akkor nem csinált ilyet

csövi
2010. május 11. 22:07
nem te raktál bele gépé-gépé-gépkocsi olajat?

robertgida
2010. május 11. 21:56
jaj bajság bajság hátán!
hogyaza kur,,, inkább nem folytatom
félig hidegen 5-6 ezer ig nincs gond aztán
- hirtelen gázadás
-motor bőg mint 1 hülye
-fordulatszám az egekig
-gyorsulás elmarad
Akko most mi van?
kuplungos lett?
tegnap mokor letettem még nem volt semmi baja,csk egyszer éreztem 1 olyat hogy az ötödik és a hatodik között volt 1 kis üress
de 1 kuplungozás és válltás után minden oké volt
-amúgy ma is kiforogta a 220 at,és ha lassan húzom nincs ez a jelenség
-miután bemelegedett szintén eltűnt ez a csoda
most mi van?
kuplunghiba?
jól van na nyugi!azt mondtad nem olyan vészes.
üdv a klubban
Arra rá sem nézek ugy marad egyenlőre
a múltkori sérülést kijavítottad a mocin?
60cm*30cm
Sziasztok! Ismét megbombáználak titeket egy kérdéssel:) Fzr 600 asomnak csúszik a kuplungja, valamint nem igazán jó mert nehezen veszi a sebességet is már! A kérdésem az lenne, hogy szerintetek ez lamella probléma lehet ? hol érdemes lamellát venni? Igényel a csere különösebb tudást, vagy spéci szerszámot ? Tudom azért van a szerelő, de jómagam szeretném megcsinálni! előre is köszi! sziasztok!
unatkozom
na mi helyzet?