Én ugyebár csak városba megyek, de sokszor gondolkozom azon, hogy mennyi lenne a bírság ha most éppen elkapnának...a hétvégén is toltam egy 120-ast a 60-as táblánál...magamba pont azon kuncogtam, hogy 2x annyival megyek mint lehetne. De nem is értem, nyílt egyenes, egész jó minőségű útszakasz, teljesen belátható és akkor 60-as tábla...
Én kamerát sosem teszek fel De egy tankolási számla igazolja és egy személy amikor 2006 ban a már elkészült M7 es de még nem müködö kamerarendszerel Budapest Ömv kut kelenföld tájékán tol Balaton parton ülvel a viznél 34 perc ut hosz Majd éjfél körül amikor az a nagy szélvihar lecsapot a tűzijátékon pesten
akkor érzed igazán az erőt ha 7 alá nem engeded és folyamatos kanyar, egyenes kombinácik vannak de ebből elég kevés van az utcai terepen ahol nem mérnek éppen Na olyankor érezni hogy a folyamatos haszánlaban szebben múzsikál és kiegyensúlyózotab Mintha teljesen más motor lenne
erős az enyém basszameg csúszok keményen hátra az ülésen.
Van valakinek ülése lábtartó most nem kell vagy kéne tipp hogy tudnám megcsinálni mert ahogy elnézem ki van ülve az enyém és azért ülök ferdén
Nekem is zörög ha érdekel hidegen ha inditok kb fél percig azt ahogy melegszik ugy tágul az anyag és jó is Egyenlöre igy is marad majd ha már nagyon idegesit akkor javitattom Az R 1 ben is ugyan ez a dolog meg van
Van valakinek ülése lábtartó most nem kell vagy kéne tipp hogy tudnám megcsinálni mert ahogy elnézem ki van ülve az enyém és azért ülök ferdén