Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én ugyebár csak városba megyek, de sokszor gondolkozom azon, hogy mennyi lenne a bírság ha most éppen elkapnának...a hétvégén is toltam egy 120-ast a 60-as táblánál...magamba pont azon kuncogtam, hogy 2x annyival megyek mint lehetne. De nem is értem, nyílt egyenes, egész jó minőségű útszakasz, teljesen belátható és akkor 60-as tábla...
De ma már ezt csak erős idegzetü péztárca társaságában lehet megtenni
Ezt igazolom Anno mikor a simsonom vettem a tulajnak volt 1 fzr 1000 genesis sárga. 24 perc alatt ért fel siófokról ez 20 éve volt.
Lehet hülye voltam de nagyon jó volt erről ennyit és nem bántam meg
Én kamerát sosem teszek fel De egy tankolási számla igazolja és egy személy amikor 2006 ban a már elkészült M7 es de még nem müködö kamerarendszerel Budapest Ömv kut kelenföld tájékán tol Balaton parton ülvel a viznél 34 perc ut hosz Majd éjfél körül amikor az a nagy szélvihar lecsapot a tűzijátékon pesten
akkor érzed igazán az erőt ha 7 alá nem engeded és folyamatos kanyar, egyenes kombinácik vannak de ebből elég kevés van az utcai terepen ahol nem mérnek éppen Na olyankor érezni hogy a folyamatos haszánlaban szebben múzsikál és kiegyensúlyózotab Mintha teljesen más motor lenne
Munkatársamnak van egy Honda VTR 1000,2006-os kiadás,de sztem a Frézi jobb. Ő is meglepődött mikor meghallotta a Fré hangját. Mondjuk tök gyári.
Nekem olyan 5000től kezd el igazán tolni akkor már rendesen picsán rúg
V blokkot kéne belefaragni mert akkor 1000 től ugrana bint a bika Iszonyat más egy v blokk kicsi fordulaton mint ezek
Van baj nekem is ma vettem észre a 3állású benzincsapon elszállt a tömítés és izzad és csöppent
Nagyon erősek ezek a gépek alaphangon is. El sem tudom képzelni két keréken ezt az iszonyat erőt.
felkel tenni egy exup leömlöt legalább hogy legyen vele baj neketek is
erős az enyém basszameg csúszok keményen hátra az ülésen.
Van valakinek ülése lábtartó most nem kell vagy kéne tipp hogy tudnám megcsinálni mert ahogy elnézem ki van ülve az enyém és azért ülök ferdén
Dehogy erős Még kb 50 lo híányzik én speciel 200 le re voksolnák egy gyári 1000 nél nem piszkáltnál
Nem szabad,mert még így is túl erős!
És Pupunak se.
mert le kell cserélni exupra
Nekem nem zörög.
Megnézem. Köszi Neked is.
Nekem is zörög ha érdekel hidegen ha inditok kb fél percig azt ahogy melegszik ugy tágul az anyag és jó is Egyenlöre igy is marad majd ha már nagyon idegesit akkor javitattom Az R 1 ben is ugyan ez a dolog meg van
Én olyan kéket akartam venni 20 körül de 3hét lett volna míg megjön