2005 ös Honda Cbr nél is hallotam főtengely problémárol szerintem mindnél lehet találni ezt azt Mert mindenki hajtja mint a vad ember persze hogy szét szakad
Én is hallottam hogy reped-törik esés vagy egykeróból való kemény lecsapódáskor a sutyuki.A 3.henger csak a 12-esnél beteg vagy a 10nél is?
Délután mentem munkatársam K5 600gixerével,ha forgatva van a menettulajdonságai vetekszenek az ezresemével..-40kiló,-20LE.
Nekem enyém barátom foglalkozik vele, itt a honlapja, airbrushol is. Megkérdezzem mennyi lenne egy festés vagy egy fóliázás? A sisakomat most festi. Remélem május 1-re kész
Sziasztok! Vége mára. Na szóval. 10000ft-ért fóliáznák le a sisakomat itt. VTN
Sztetek mi légyen? másik sisak,vagy csináltassam meg ezt itt. Az még a gáz,hogy nem kiszedhető a belseje,és nekem úgy kell odavinnem tök üresen. Ha szét is tudnám szedni,utána hogy lehet összerakni,hogy jó is legyen? Vagy hagyjam a csudába,és gyűjtsek egy másikra?
Vélemény?
Délután mentem munkatársam K5 600gixerével,ha forgatva van a menettulajdonságai vetekszenek az ezresemével..-40kiló,-20LE.
akkor emilre küldj címet.
freddurst75@freemail.hu
VTN
Sztetek mi légyen? másik sisak,vagy csináltassam meg ezt itt. Az még a gáz,hogy nem kiszedhető a belseje,és nekem úgy kell odavinnem tök üresen. Ha szét is tudnám szedni,utána hogy lehet összerakni,hogy jó is legyen? Vagy hagyjam a csudába,és gyűjtsek egy másikra?
Vélemény?
Nincs valakinek véletlenségből egy törött indexe? A foglalat kellene belőle...