Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És a sok szutyok meg benne marad. Tessék kiszedni, kimosni
Telóolajat is kéne cserélnem, utánanéztem hogy milyen és mennyi kell:
oil capacity; 390cm3
oil level; 106mm (ez mit jelent?)
oil grade; 10w fork oil

A csere csak annyi, hogy lent a leeresztő csavart kicsavarom, és utána felül betöltöm?
Szerencsére nekem tökéletes az exup, csak a dob kéne.
szasztok skacok. meséljetek.
Nem tudom de nekem is jó lenne egy fullosan új szett, leömlőstől exup szelepestül.
Jaja, őket már hívtam, csak reménykedtem hogy valaki szétborított már egy karbisort, és van belőle alkatrésze, nem kell egy komplett sort megvennem. Mert sajnos boltban már nem lehet hozzá kapni alkatrészeket.
Sziasztok, egy kis segítség kellene, nincs valakinek bontott karbisora FZR600-hoz, vagy bontott karbija?
Úgy néz ki hogy a 2es henger karbijában valami gond van a tűszeleppel. Kompletten tűszelepházastól kellene nekem egy tűszelep a szerelő szerint.
Valaki segítsen, mert október óta nem motoroztam emiatt, mindig túlfolyik a buli, és beköpi a gyertyám, hidegen mindig 3henger megy...
Akkor a 2 csavar közötti távolságot minél precízebben ha kérhetem
Normális hozzáállást kérnék a feladathoz légy megtisztelve azzal hogy veled méretem le és ezzel magadnak is hasznos információval szolgálhatsz.
mennyire pontosan kell?araszra,centire,v mm-re pontosan?vagy ahogy megboldogult nagyapam mondta anno,olyan jo hosszu pinaszorszalnyira van egymastol
Bazz a lábtartón van 2 csavar ami odafogja a vázhoz annak a távolsága kéne nekem
Megnézni hogy jó e a felfogatási pontja
mázlista vagy
én négy nap után már nem emlékszek rá hogy mire nem kapok választ
Te neked nem is ám haccázasod van Mit akarsz azzal?
meee lusta vagyok megmerni de ha lefenykepezed a tieden,h mit merjek,akkor erot veszek magamon.de neg yer azzal,h ilyen oylan kozepfurat,mert fingom sincs rola,h miaz
Hm sikerült megcsinálnom a lábtartómat
Okés, köszi.
NA skacok keresek jobbos lábtartó konzolt+lábtartót.
A 600ra nem kaptam még választ jó e 4 napja kérdeztem
áááááá most jövök rá ittasan vezettem most.
Megettem 10db rum-kokos csokigolyót
Hajléktlan index elment