Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

meg csinálom holnap délután, engem is zavar és a villának se tesz jót HA belever...csak nincs flexem, úgyhogy fűrészlappal kell neki állnom kéne valami jó erős anyag ami szépre pucolja a fémet és minden mást leszed róla.
Annak egy alapos takarítás elég lenne, az is fél nap. Végülis Ábrus mester megcsinálta, csak azt a kilógó csavart vágd le szintbe (amit kérdeztél a minap)
na jó, nem annyira részletesen
Pár nap? hetek... ha semmi mást nem csinálsz közben
Én értek hozzá némileg, minden szerszámom van, és 3 napja csinálok egy Babettát! Gyakorlatilag mindene xar, és teljesen újra is kell festeni
Ja a Sanyinak küldtem ne vacilálljon már a bukón vegyen 1 újat.
Faszé nem előbb mondtad a bukós cikk király, jó tudni!
Azt nem kívülről kell ráfújni hanem a szelepen keresztül belülre
Az a baj, hogy nem tud felmelegedni az idő, mert reggelre mindig nagyon lehűl...nincs délután kellemes meleg, ilyenkor kifejezetten fázok kinn a levegőn. Le kéne mosni az idomokat, már az is sokat számítana. Teli van verve az egész hátsó része a gumi felfújó habbal
Ha egyszer lenne egy pár napom magamra, semmilyen dolgom nem lenne és lenne aki segít, akkor szétszedném apró darabokra és letakarítanám mindenét, mindenhol.
Az szívás. Én is azt szeretem, ha szép gyári állapotban van egy moci.
Nekem az van rajta, most rohadt el épp a rögzítő fül rajta, vagy eltört, vagy nemtom, egyszer csak leszakadt. Megoldottam valahogy, de nem az igazi. Akarnék rá másikat, de minden gyári rajta, nem akarok belepiszkálni
Köszi, de a gyári fekete kéne.
Jaja, okés, kösz!
és egy telefont nem ér meg?
azonkívül tudjuk hogy Ádámról van szó
1 sublerrel pl e ha veszel 1 kalibrált mérőedényt akkor pár 100 ft akkor kiméred a 390et és nem kell méricskélni.
Ja az otóba meg a motor figyel mi neked odavinni az már rutin
Köszi szépen!
Azt a 106mm-t hol kéne látni?
ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉs ótóval vagyok.
Dolgozomk Papa dolgozom.
A 109 az 106 akart lenni
mi van vazze te már minden nap a mecsekbe kanyarogsz lottón nyertél
Az 2010es hirdetés feladás
1 azt jelenti száranként 390köbcenti kell bele.
2 a teló legfelső pontjától számolva lefelé 109mm az olaj szint teljesen nyugalmi állapotban nincs nyomás alatt a teló levegőben van teljesen kirugózva.
3 10w olaj kell bele. nekem repsol 10w teleszkóp olaj van benne