Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

,
Emrének:
Ilyet tudtam fényképezni. Kerestem számot is ahol mondtad de azt nem találtam. Megkérdeztem, három éve van meg az embernek. Azt mondta hogy a lánckerekek és a lánc már nem valami fasza, amúgy jó.
parameterek?
Az szép... Hát sajnos ez MO. Ezért nem fogok itt melózni. Majd esetleg nyugdíjas éveimre visszajövök...
az is igaz, h ott drága. Báár, ha itt keres az átlag egy bő százast, és 15 milla egy kis-közepes lakás, akkor ott keresi 3x-osát egy proli, akkor minnyá lehetne neki is 30 éves hitelre 50% kezdővel
azé nem rakhat ki akármikor ha van szerződés egyrészt, másrészt, meg mit akarsz vele csinálni? ha ésszerű, az megebszélhető szinte mindig
hülyevagy? 70nm ház? az nagyonnagy subidubi
De hol van?
na mentem asszonyért még lehet hogy visszanézek de nem ígérem. jó éjt mindenkinek!
ok megbeszélhetjük de még pár év mire kész lesz.most falakat döntünk meg víz villany csövek cseréje nyílászáró csere meg stb. stb. de ha kész lesz egyszer megbeszélhetjük!
Nyugaton is megvennek, de nem tudjak, mert ott az ingatlanarak a mieink sokxorosa. Csak a befektetesi alapok, bankok tudnak venni. Mindenki berel.
Mit gondolsz, miert szeretnek minket annyira az uj honfoglalok?

kiserleti linux cd-rol irok, nincs magyar.
engem nem zavar, elalszok bárhol
Majd félrekotorjuk ne aggódj
1132nm2 de a kertbe nem mehettek be mert el van veteményezve!
a két kerék alá raknék 2 pallót!
A kert nagy? Mert akkor megyünk házavató bulira . .
hát de tudod a saját azért saját de a bérleményből akármikor kirakhatnak meg nem csinálhatsz változtatásokat meg stb....
Azt hogy állítanád fölé a motort
én is örülnék egy aknás garázsnak de nekem sajna nincs.
hát mondjuk úgy hogy vettem egy fél házat a másik felét meg a bank! kicsi családi ház.70nm2
pont reggel volt szó a tv-ben, hogy nálunk mindnekinek a sajátlakás=ház a mániája, sehol világon nincs ennyi tulaj, inkább bérlik. aztán nálunk jön a meglepi, mikor karban kell tartani, meg ilyenek, ami bérleménynél nem a bérlő parája
Nem betemetni akarom,hanem az alját kibetonozni. Sajna földes az alja,az oldalfalak fel vannak falazva.