Ha ennyire szipi-szupi akkor annyit simán megér még a hülyének is, kicsit kipofozod és eladod 200.000-be valami hülyének... Nekem is kéne bicó, ha senki nem viszi el akkor majd én elviszem...
Angol-al, hogy haladsz? Otthoni melóba utoléred magad?
nekem szombaton 9kor hozzak a halozsakot es a satrat.tehat vmikor utana.raadasul elhagytam valahol a sisakhalom,,most nincs mivel lefogatnom a cuccot vehetek ujat...
Szóval: ez egy Kuota Kredo Full Carbon valódi versenybringa. (kb 5 kg az egész) Az ára 6000 Euro volt három éve. (nem elírás )
A lánca tényleg nem túl jó mert baromisokezer km van benne, lassan cserés lesz.
Úgy csináltok ezzel a biciklivel mintha az évszázad lehetősége volna ábrus megkérdezte, hogy megér-e annyit, mert akkor viszi. Sanyi - aki asszem a legjobban ért a bicókhoz talán közülünk - megmondta, hogy megéri, tehát lesz belőle Józsibike....ENNYI!
Asszem most Emre kiakadt rám. (de én azt nem mondtam hogy oda is adnák 35-ért)
De tényleg a (cseh Lindés) kollégámé és akár el is adná. De szerintem (nekem) akkor sem ér többet.
lehet meglep, de volt már hasonló gépem, abban asszem 24 küllö volt (felninként), de a váza nem az én méretemhez készült és nem tudtam normális poziciót felvenni rajta
Hát én kérdeztem tegnap hogy megér-e ez szerintetek 35-öt mert ha igen akkor ennyiért megvenném, mert szerintem többet nem ér. Azt mondtad hogy ehhez látni kéne azokat amiket írtál.
Én ezeket ma lefényképeztem.
Profi?
Ez is csak egy csicsás bicaj semmi több. Hasonló divatos hülyeséggel jár dolgozni még pár kollégám. Az egyik ilyen MTB féle (rugózik össze-vissza meg tárcsafékes) de az tényleg drága volt (~90e) Kelly's vagy valami ilyesmi.
Angol-al, hogy haladsz? Otthoni melóba utoléred magad?
A lánca tényleg nem túl jó mert baromisokezer km van benne, lassan cserés lesz.
De tényleg a (cseh Lindés) kollégámé és akár el is adná. De szerintem (nekem) akkor sem ér többet.
hát ez szomorú, most szívjuk ennek mi is a levét... áruljuk is a házat,fix 26ért... legalábbis azt hiszem annyiért, nem érdekel?
Én ezeket ma lefényképeztem.
meg tudjuk dumálni?
Ez is csak egy csicsás bicaj semmi több. Hasonló divatos hülyeséggel jár dolgozni még pár kollégám. Az egyik ilyen MTB féle (rugózik össze-vissza meg tárcsafékes) de az tényleg drága volt (~90e) Kelly's vagy valami ilyesmi.
Sziasztok