Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én nem tudom még mert ábrus adja a jelet és ahoz igazodom
Egyébként Sanyi rendes volt és felhívott délelőtt hogy ennek egy kereke többe kerül mint egy Fzr.
Ha ennyire szipi-szupi akkor annyit simán megér még a hülyének is, kicsit kipofozod és eladod 200.000-be valami hülyének... Nekem is kéne bicó, ha senki nem viszi el akkor majd én elviszem...

Angol-al, hogy haladsz? Otthoni melóba utoléred magad?
bocs,h belevaú,de ez a bicó több száz ropi volt újonnan
Nem hinném hogy lesz
Thomas majd ha erre jarsz, referalj mar legyszives a csájna tablet PCrol, mennyire valt be. a tied is olyan,h az USB kulon interface-szel kapcsolodik?
nekem szombaton 9kor hozzak a halozsakot es a satrat.tehat vmikor utana.raadasul elhagytam valahol a sisakhalom,,most nincs mivel lefogatnom a cuccot vehetek ujat...
Szóval: ez egy Kuota Kredo Full Carbon valódi versenybringa. (kb 5 kg az egész) Az ára 6000 Euro volt három éve. (nem elírás )
A lánca tényleg nem túl jó mert baromisokezer km van benne, lassan cserés lesz.
Inkább azt mondjátok meg ki és mikor akar indulni szombaton?
Úgy csináltok ezzel a biciklivel mintha az évszázad lehetősége volna ábrus megkérdezte, hogy megér-e annyit, mert akkor viszi. Sanyi - aki asszem a legjobban ért a bicókhoz talán közülünk - megmondta, hogy megéri, tehát lesz belőle Józsibike....ENNYI!
Asszem most Emre kiakadt rám. (de én azt nem mondtam hogy oda is adnák 35-ért)
De tényleg a (cseh Lindés) kollégámé és akár el is adná. De szerintem (nekem) akkor sem ér többet.
fú gecó, még részletre is megvenném azta de csodás!
Volt már full Carbon bringád?
lehet meglep, de volt már hasonló gépem, abban asszem 24 küllö volt (felninként), de a váza nem az én méretemhez készült és nem tudtam normális poziciót felvenni rajta
Olyan ritkán vannak a küllők, nem hiányzik belőle?
Az sem tartana vissza hogy nem acélból van a váza?
Sziasztok!

hát ez szomorú, most szívjuk ennek mi is a levét... áruljuk is a házat,fix 26ért... legalábbis azt hiszem annyiért, nem érdekel?
vegyé montit, ezt meg elhozom én
Hát én kérdeztem tegnap hogy megér-e ez szerintetek 35-öt mert ha igen akkor ennyiért megvenném, mert szerintem többet nem ér. Azt mondtad hogy ehhez látni kéne azokat amiket írtál.
Én ezeket ma lefényképeztem.
akkor most mi van?
Én is max. 35-öt adnék érte.
35-ért kéne

meg tudjuk dumálni?
Na joccakát urak reggel korán kelés lesz majd
Profi?
Ez is csak egy csicsás bicaj semmi több. Hasonló divatos hülyeséggel jár dolgozni még pár kollégám. Az egyik ilyen MTB féle (rugózik össze-vissza meg tárcsafékes) de az tényleg drága volt (~90e) Kelly's vagy valami ilyesmi.