Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pupu,nem egyformák a lábtartó konzolok,a jobb oldalon keskenyebb a háromszög,ott előrébb van a lábtartó a kutyacsonttól,a bal viszont egy magasságban van vele!
60-nál mind2 első ablak leteker.
basszus nem vagyok mai gyerek,de lovesem sincs,mi az a 60/2
azt hitte az előző tulaj, hogy nájtrájder, oszt átcsapatott egy patkán? komoly. akkor a váltó is akkor törhetett rongyá.
a klímát meg szard le.
60/2-es orosz klíma amúgyis a legjobb.
egyebkent azota kiderult,h az alvazserules valoszinusithetoen egy padka miatt lett,felfektette az aljat. a lyuk az aljan gyari vizelvezeto, az OBD meg olvashato,csak egy skoda octaviae van benne,aminek a szama nem egyezik az enyemmel,es ezert nem tudtak kiolvasni. erdekes modon nekem mar sikerult. szoval nagyobb volt a fustje,mint a langja a problemanak.ramijesztettek a szervizben...
a valto az egyetlen,ami valos hiba. na meg a klima,mert az bizony nem mukodik.
nekem mindig indul az autom,es egyenletesen jar.ja es van motorom
tökmind1, mennyibe kerül, csak ne legyen több darabból összerakva.
hűdebunkóvagyok !
tekintv,h vmi hasonlo fiatot 2005-oset lattam fel millaert,kotve hiszem,h dragabb lenne,mert ez kb 2000 koruli. sztem hasrauteve 300.000Ft
öccáá? ezeöcccáááá ?
150
Na megkaptam a heti2 szabadnapot amit mindig szo-vas veszek ki
99000
Mellesleg a csajszi se rossz mellesleg
Kérdésem szerintetek mennyibe került ez az 1.2 punto 1.2 apró rozsdafolt van csak. belső patent. Na ki adja meg az első helyes választ?
na megyek eszek egy kis bablevest meg palacsintát, aztán megyek melóóba puszi lányok
értem értem
降低了能见度3szög:
该3szög,中间线的公路和铁路轴
线
交叉口列和信号装置的道路轴线
该铁路道口标志
Csökkentett rálátási 3szög:
Az a 3szög, amelyet az úttest felező vonalának és a vasúti pálya tengelyének
metszéspontjától az út tengelyén a fényjelző készülék oszlopától illetve
a vasúti átjáró kezdete jelzőtábla oszlopától visszafelé mért 1 m távolságban,
valamint a vasúti pályán mindkét irányban a vasúti pályára engedélyezett km/h-ban
meghatározott sebesség számmértékének 5szöröse m-ben kifejezve határoz meg.
Hát igen a főnöknek van mindig a legnagyobb felelőssége