meg most is rohogok a beszolasodon:
Jaszi tesz egy kort ejjel eleg durvan porgetve a motort.aztan siri csend.mindenki rohan ki,h mi tortent,elesett?majd ovatosan jon vissza.megkerdeztuk mi van, visszafogta magat
amikor meg zsolti titlasig huzta,es az x hazzal odebb levo kocsmabol hivtak,h mi van naluk,megifzethetetlen
tegnap este 7kor lefekudtem,ma reggel 7kor felkeltem.kialudtam magam
basszus az a mintavagas,eldobtam az agyam eszembe nem jutott volna ilyen.bar mar megszokhattuk volna,h en mindent tulbonyolitok
Eurosport Hungary
Remélem, be vannak hűtve a sörök a délutáni brit szuperbike futamokra :) Eurosport 2, 14:00 első futam élőben, 18:30 2. futam felvételről. A szezon második versenyének helyszíne Oulton Park. Addig is csapassatok rajta egy kört a biztonsági autóban Josh Brookes-szal!
Azon filózok hogy csináltatok esztergályossal teló csavarokat, csak kicsit hosszabb lesz a menet feletti része, mondjuk max 2cm-rel, és ezzel lejjebb tudom ereszteni a telót, mert az FZR-é kicsit rövidebb az FZ-heu képest
Szerintetek milyen anyagból legyen, kizárólag alu, vagy lehet sima vasbu is.
A magasságommal semmi bajom, és még a szélességemmel sincs. (ellentétben azzal aki mással nyittatja ki az oldalsztendert mert különben csak egyszerűen eldőlne, ugyanis egyedül még le sem tudja levenni a lábát a lábtartóról)
Fáj az igazság kisebbségi érzések mi? Indyana Jones 2 be a kisgyerek felkötött pár fakockát a talpára próbáld meg hátha nem lesz tériszonyod a 180cm magasságnál
asszem megrendelem a 3db bt003-ast 30-ért
olcsóbban jobb úgyse lesz
Jaszi tesz egy kort ejjel eleg durvan porgetve a motort.aztan siri csend.mindenki rohan ki,h mi tortent,elesett?majd ovatosan jon vissza.megkerdeztuk mi van, visszafogta magat
amikor meg zsolti titlasig huzta,es az x hazzal odebb levo kocsmabol hivtak,h mi van naluk,megifzethetetlen
basszus az a mintavagas,eldobtam az agyam
Remélem, be vannak hűtve a sörök a délutáni brit szuperbike futamokra :) Eurosport 2, 14:00 első futam élőben, 18:30 2. futam felvételről. A szezon második versenyének helyszíne Oulton Park. Addig is csapassatok rajta egy kört a biztonsági autóban Josh Brookes-szal!
A múltkori nagyon nagy volt
Szerintetek milyen anyagból legyen, kizárólag alu, vagy lehet sima vasbu is.