Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

en sosem vagnam a gumit,de meg kell hagyni az otletesseg mintaerteku
köszi neked is

asszem megrendelem a 3db bt003-ast 30-ért
olcsóbban jobb úgyse lesz
mondjuk nekem a féknyereg tartóból is le van csiszolva nem kevés kb 1cm
Jött 1 haverom megmutatta a szerzeményét hornet 600 kényelmes nagyon de nem tetszik alul az a dob elrendezés.
köszi
Emre nekem 180 as így van bent féktámasztó 6-7mm a láncnál meg 11-15mm körül a láncvédőből mindenféleképp ki kellett vágni a gyáriból is
egesz szepen haladsz,lassan mehetunk oda is bulizni
meg most is rohogok a beszolasodon:
Jaszi tesz egy kort ejjel eleg durvan porgetve a motort.aztan siri csend.mindenki rohan ki,h mi tortent,elesett?majd ovatosan jon vissza.megkerdeztuk mi van, visszafogta magat
amikor meg zsolti titlasig huzta,es az x hazzal odebb levo kocsmabol hivtak,h mi van naluk,megifzethetetlen
Ezt ne tanuld el.
tegnap este 7kor lefekudtem,ma reggel 7kor felkeltem.kialudtam magam
basszus az a mintavagas,eldobtam az agyam eszembe nem jutott volna ilyen.bar mar megszokhattuk volna,h en mindent tulbonyolitok
Lehet acél csak le kell festeni mert rozsdásodni fog.
Eurosport Hungary
Remélem, be vannak hűtve a sörök a délutáni brit szuperbike futamokra :) Eurosport 2, 14:00 első futam élőben, 18:30 2. futam felvételről. A szezon második versenyének helyszíne Oulton Park. Addig is csapassatok rajta egy kört a biztonsági autóban Josh Brookes-szal!

A múltkori nagyon nagy volt
Igen de nekem 25 éve szar a térdem azért és nem mert nagy vagyok vagy kicsi vagyok vagy csak szimplán mert vagyok szal öcsipók rossz példát hoztál fel
Azon filózok hogy csináltatok esztergályossal teló csavarokat, csak kicsit hosszabb lesz a menet feletti része, mondjuk max 2cm-rel, és ezzel lejjebb tudom ereszteni a telót, mert az FZR-é kicsit rövidebb az FZ-heu képest
Szerintetek milyen anyagból legyen, kizárólag alu, vagy lehet sima vasbu is.
A magasságommal semmi bajom, és még a szélességemmel sincs. (ellentétben azzal aki mással nyittatja ki az oldalsztendert mert különben csak egyszerűen eldőlne, ugyanis egyedül még le sem tudja levenni a lábát a lábtartóról)
kár pedig az tényleg jó hely lenne.
én nem filmezek.nekem nem kellenek a rajongók!
Na én tűzszünetet kötök mindenkivel
Pedig vasárnap szakítottam a Pesti kemény gyerek stílussal csak mikor meglátom az Ábrus feliratot kihozza belőlem az állatot
Fáj az igazság kisebbségi érzések mi? Indyana Jones 2 be a kisgyerek felkötött pár fakockát a talpára próbáld meg hátha nem lesz tériszonyod a 180cm magasságnál
Ja értem megint félreértelmeztem valamit
Mi van irigykedsz? Kéne mi? Nem kapod meg és nem is szerzek neked