Te Pupu,ha van szabad pázsit,ott lehet sátrazni,nem muszáj stúdió.Az a lényeg hogy ne kelljen szállásért meg fürdőért fizetni,és őrizve legyen a cucc,míg túrázunk.Attól nyugodtan forgathatnak,ha a főnök megengedi,így is jó.De ha nem,az se baj,csak akkor több mani kell.
2 éve az első kilóméterek után tavasz kezdet alkalmával kivittem a motort. Átmentem 30 km-re unokatesómék, és direkt a panoráma úton mentem. (erdőspuszták nevű tájegységet szeli ketté) Szép hely. /A kb. 8 km 3 tó mellett megy el/ Na ott volt egy olyan, hogy nem sikerült tökéletesen abszolválni a kanyart egy úthiba miatt. A szembesáv szélénél szedtem össze. Még jó, hogy nem jöttek szembe.
Mikor ősszel hoztam haza a gépet Ábrustól,engem is megviccelt a hideg aszfalt,nekem se volt elég az út,ráadásul az úttól egy méterre már friss őszi szántás volt,de éppen csak az első kerék érte el,nem mentem bele.
Vékony volt a kabát,nem gondoltam hogy ennyire hűvös van,visszafordulni meg nem akartam egy vastagabbért,akkor nem értem volna be a gyárba.Volt egy kis didergés,de nem tartott sokáig.
Ez a süket meg akart állni,csak megcsúszott,szerencséje hogy nem friss szántás volt.
Yamaha FZ 750 CDI eladó!
70/6231473