Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv!

Yamaha FZ 750 CDI eladó!
70/6231473
Sziasztok!
Szép jó reggelt mindenkinek.
igen, és tedd hozzá az sem baj ha Pupu nem ér rá velünk jönni
Te Pupu,ha van szabad pázsit,ott lehet sátrazni,nem muszáj stúdió.Az a lényeg hogy ne kelljen szállásért meg fürdőért fizetni,és őrizve legyen a cucc,míg túrázunk.Attól nyugodtan forgathatnak,ha a főnök megengedi,így is jó.De ha nem,az se baj,csak akkor több mani kell.
2 éve az első kilóméterek után tavasz kezdet alkalmával kivittem a motort. Átmentem 30 km-re unokatesómék, és direkt a panoráma úton mentem. (erdőspuszták nevű tájegységet szeli ketté) Szép hely. /A kb. 8 km 3 tó mellett megy el/ Na ott volt egy olyan, hogy nem sikerült tökéletesen abszolválni a kanyart egy úthiba miatt. A szembesáv szélénél szedtem össze. Még jó, hogy nem jöttek szembe.

Jó reggelt!
Mikor ősszel hoztam haza a gépet Ábrustól,engem is megviccelt a hideg aszfalt,nekem se volt elég az út,ráadásul az úttól egy méterre már friss őszi szántás volt,de éppen csak az első kerék érte el,nem mentem bele.
Dehogy is a yamaha így tesztelte az új univerzális motorját ALL ROAD
Vékony volt a kabát,nem gondoltam hogy ennyire hűvös van,visszafordulni meg nem akartam egy vastagabbért,akkor nem értem volna be a gyárba.Volt egy kis didergés,de nem tartott sokáig.
Ez a süket meg akart állni,csak megcsúszott,szerencséje hogy nem friss szántás volt.
Gyulám akkor te nagyon gyorsan tekerhetsz ha a menetszéltől fázol
Biciklizz egy kicsit tavaszi kabátban,nem lesz meleged!
Dehogy van olyan, melegem van már hogy mindjárt le is vetkőzök rövidre
Jó reggelt,hideg van!
Jó reggelt
Tudom megvolt.
Pupu kelés van!
HEhe Szegény félénk Jóéjt
Na léptem én is szundizni. Sose tudjuk meg mi az ismerős...
Ezkéészzz
A Fa.a?XD
A "válasz erre" gomb ismerős?

Mintha ismerős lenne
Fasza