Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

meg kéne rendelnem a kuplunglamellákat meg a rugókat, de annyira faszul van az egész... wááááá lehet megőrülöööök
hahh, uncsizom
Jó éjszakát
Na mentem alukálni uraim holnap mozgalmasan unalmas nap lesz
Az igen komoly lehetett
Hát éppen a szomszédom lányát kergete a régi ex szeretöje A Baj csak az hogy mindezt késel csinálta aztán meg menekült volna de az utcában lekapcsolták kb 5 rendőrautóval de mint utolag másnap a falu hírekből kiderült az egyik rendőrautonak is neki ment meg a rendőrőknek is
Na mesélj
És még egy kis rendőrségi jelenetbe is volt részed ugye milyen jó kis hely
Emre most ér oda a vihar szele lehet valami okosság felétek
Ok majd holnapi héten összebeszélünk azt mondok valamit okés !
Ja megbontottam a Mariskát én igy olvastam ki acímkéből Hát nagyon ott van finom édes nemes Anyumnak is adtam aszonta ez nagyon finom
hm akkor orális sex
Jó éjszakát
Én is be vagyok havazva a semmit tevésbe de holnaptól edzés és van 1 csomó bójám tanulgatok míg süt a nap és van benzinem
Mentem éjszakára.
De nem az, írok a gyökérnek hogy kéne pár méret a Spori dobokról mert VENNÉK! (ráadásul 50e Ft) de még csak nem is válaszol a barma!
Többi ugyanez.
Hozzád is készülök dumálni, csak eléggé be vagyok havazva.
De azé szeretlek
És persze felhívtam a majosházi szpojlerest is, mondta hogy küldjek képet és megnézi hogy mije van és visszaír. Persze baszott válaszolni.
Lehet rossz motort választottál
Koma itt volt minde. Sonka szalámi friss kenyér...................................
Jelenleg ott tartok hogy írtam 4 kip.dobot árulóknak a Képesen (többnyire HD dobok), 1 Goldwing dobozosnak ugyanitt (fel is hívtam), és egy Német bontóval de basznak érdemben csinálni valamit.
A dobok miatt egyik sem jelentkezett, a pesti dobozos ígérte a képeket de nem jönnek, egy másik dobozos szintén csak ígér mert nem ér rá, a Német meg talán a j.héten tud képet küldeni.
Tele van a hócipőm a sok faszkalappal!
De volt ám Prof sogorjelöltem huga Juliusban lellére jön és ott összefutunk majd (REMÉLEM)