Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia Sanya!
Köszi!
Megy a buszod?
Sztem összehozza Ábrus is valahogy. Most már csak szervezni kéne valamit.
és mi lesz a paradicsomokkal? amúgy most vitettem oda 5 m3 kavicsot meg egyebek jöhettek segíteni!
Különben nem értem miért kell ehez szabadság,ha mondjuk péntek délután,este fele érkeznek az emberkék,meló utáni indulással és vasárnap estére haza.Csak hétvégére ne essen ügyelet.
Nem is tudod milyen nehéz ezt a műveletet pontosan végrehajtani!

meg belemegy a pocsolyába hogy lefröcsköljön mi?
Nagyon ügyes a lányod! Gratulálunk Neki!
Megtaláltam

"Normális találkozó akkor lesz ha mi nem veszünk részt rajta.
Gondolom pupunak kéne a jogsija és én sem hiszem hogy ráérnék augusztus előtt. (nemigen tudok szabadságra jönni addig)
De ezt csak én gondolom"
Pupukám! Ki mit érdemel.
Támogatom a javaslatot
Na,erről beszélek,Nyuszómuszó!
Hát ez fasza!Én meg úgy vagyok a szeptemberi talival,hogy mégegyszer nem szeretnék 200Km esőben és hidegben motorozni,inkább nyáron legyen.Szerintem Pupu sem.
Ja Pupu ,hogy áll má a jogsid?
Nem augusztust mondott? Szeptemberbe nem ázok megint szarrá
Nekiálltunk szervezkedni, erre Ábrus kijelentette hogy szeptemberig nincs szabija.
No és ennél a pontnál megakadtunk.
Hm sikonda azt már 2 en is szeretik. A többiek részéről mogyoród na azt már én nem nagyon meg Mesu kertjébe pápán még konkrét elképzelés nincs sajnos pedig ideje lenne. Azt mondják amíg nincs jogsim addig minek... Hát hogy tudjuk előre intézni a szabikat de úgy néz ki augusztus lesz belőle állítólag.
Mesélj valamit,mi jött szóba a talival kapcsolatban!
Ja a cégnek áá nem hiszem hogy kijönne szednek ki minden pénzt már.
Nekem ugyan annyi a lóvém ha van ha nincs és nincs rezsim szinte semmi csak amit megeszek elszívok megiszok
Köszi
De ha beesik egy váratlan forgatás,az jó sok lé lehet.Abból csak ki jön a rezsi?!
Eztetet használom
. gratulálok. és a szponzor miatt.
Hát mi is épp hogy kijövünk belőle.
Meg a kicsi lányom 11éves és táncol,de olyan jól,hoy most volt hétvégén EU Bajnokság Kaposváron,és 2 db aranyat elhoztak.Szóval megyünk a VB re hóvégén,de mivel nincs szponzor,mi fizetünk mindent a szállástól kezdve.
Nem sokáig itt is most lett kritikus a helyzet. Nincs nagy film csak havi 1-2 reklám abból nem élünk meg sajnos. Már fontolgatják hogy feladják.