Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy csőben van benne. Csak azon vacillálok, hogy lehet elég a 3.5-ös mert elvileg olyan volt, csak elrozsdált, kikráteresedett elvékonyodott...Szerinted?
Csövi délbuda 10 percen belül kap 1et ha addig kiesi magát akkor mázlid van de nem igérek semmit valami nyavaja elkapott és most tösszügök
Nem, most vannak a Szegedes napjaim (H-K) és a sajátomat nem volt időm szétszedni, 1szerre akarom megcsináltatni mind. Szerdán, akkor már otthon vagyok.
A méreteid megkaptam, akkor lesz 4-esből, jó? Külső burka van, ha igen, az rá fog menni?
köszi szépen srácok a segítséget!
És kb. hány litert nyel le?meg olajszűrő kell hozzá?
Tudatlanságomért előre is bocsi!
Jó reggelt! Rugósnál voltál, Laci?
Engem mindig felvesznek, ha meglátnak Ismerem a csapatot, tőlem vettek kamerákat, videóvágót, PC-ket
Tavaly a Tankcsabda koncerten vettek közelről a gecik, amint sörrel a kezemben ordítottam a nótát - minden ismerősöm megjegyezte
kivágták direkt én láttam
Pedig még el is sétáltam a kamera előtt!
Gyulám sajnos a kisemberek elvesznek az élet süllyesztőjében
Én is ott voltam,és én nem vagyok rajta?
Sziasztok!

Hát megjött,és becsülettel esett,dörgött,villámlott kora reggel. De most süt a nap.
Na eztetet nézzétek meg nálunk forgatták
http://www.youtube.com/user/Vo...

Üdv!

Az elmult néhány napban átnyálaztam a fórumot a sebességváltó fokozatok,2. sebesség kidobálással kapcsolatban,és arra jutottam hogy az én motoromon csak a 2. sebesség fogaskerekét és az 5. sebesség fogaskerekét kell cserélni,ugyanis szerintem csak az 5. fokozat kapcsolókörmei kopottak az én gépemen(gondolom én), ugyanis nem járó motornál ha 2. sebességet kapcsolok és tologatom a motort akkor áttudja adni a nyomatékot, és forgatja a főtengelyt,de ha pl.: kettesből szeretnék elindulni akkor az már nem megy,mert feltételezésem szerint a kapcsolókörmök kopottak és kiugrálnak nagyobb nyomaték hatására.Főleg ábrus véleményére lennék kíváncsi.Szerinted ez baromság,vagy jól gondolom?
super internet tv. szarakszik a tvm és leszedtem 1 et hogy legalább az m1et lássam és van 33 magyar csatorna a többi 500e külföldi mellett
Az lehet, mert ott voltak. De hol fogod te ezt a Puruttya Vidéki TV-t? Azt hittem, csak errefelé megy kábelen...
Most sehogy mert kaptok arra rendesen
hogy menjek így motorral dolgozni
Sanyikám biztos köpköd most rám ők kaptak rendesen reggel
Majd nem fog mindjárt tüsszögök neked arra valamit
itt szépen süt a nap.
Zsolti Mlasal láttalak a tv-be titeket. Valami motoros találkozón voltatok, a civil tv csinált videjót
Jó reggelt. Olyan égiháborúra keltem dirr-durr-csitt-csatt minden van tudtam volna alukálni még 1 órát de 5mp dörög csattog