Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na beszéltem a yakosokkal, azt mondta 3 körüli darabja meg 1000 körüli a rugó darabja, DE lehet van jó állapotú használt, azt odaadja 5-be az egészet. viszont ami jó lenne még (főleg ábrus tőled kérdezem) az a kuplungbowden. nem tudom, hogy azt kapok-e akárhol vagy ha már küldemény jön akkor rendeljek-e onnan, mi legyen...?! betenni-kivenni talán megtudom oldani, de ismertek...nem vagyok egy ábrus
Nekem mind 1 ha tudok úgyis elmegyek ha nem nem
vagy 9-én délután helyett egy röpke éjszaki műszak

látod, megoldjuk neked
Hát aszondom én is augusztus
a 23-ai éjszakádat el kellene cserélni délelöttre
és akkor lenne 1,5 napod szabad
igaz előtte 22-én meg 24 óráznál egyet, de mi az neked
Ezen nem látszik de egyébként a benti tele van írva a többieknek is szabadsággal. Mint látod ahol a T betűk vannak ott tudnék ráérni de a jogsid még sehol ugye.
Augusztusban ha meglesz rövidesen az időpont akkor ahhoz tudok szabadságot intézni.
Látod pupi ez (is) az ára a nem kevés fizetésemnek.
Nem, nem csinálok senkinek semmit. Most kert van és minden a ház körül.
Ezt a buzi 1 munkahelyet de nem lehet csereberélni.
Mond meg a csávoknak ha jót akarnak és nem akarják hogy lemenjen 20 vérengző motoros abból a vérengző csak én leszek akkor cserebere
A színesek mind foglaltak.
Szeva Ábrus!
Hogy megy a tuning műhelyŰ?Most nem javítasz mocit?
Így van!Hacsak 1 napotis ,de ott tud lenni mindenki.Legalább motorozott egy jót !
potinak: Én is ezt keresgéltem.
Hát most 1 jó nagy gyrosra gondolok
Hát most egy kicsit dugulásos szegényke - valószínűleg - meg elüvegesedtek a kopó lamelláim a kuplungba, úgyhogy most már brutál mód csúszik. Szinte folyton visszafogja a motort. Most rendelem meg épp az újakat
El kéne tényleg kezdeni szervezni. Én július közepétől ráérek fixen, az még több mint 1 hónap. Legyen akkor Júli 15-16-17 az péntek szombat vasárnap. Abból mindenki ott tud lenni legalább 1 napot, ha nem is mindegyiken. 15 péntek akkor megyünk, ott vagyunk aznap, másnap és vasárnap jövünk haza. Előre le tudjuk foglalni a helyeket megint, összedobjuk a pénzikét. Aki meg esetleg nem tud motorral jönni csak kocsival - vagy nincs kedve motorral jönni - az meg tudja hozni a szerszámkészletet, tartalékalkatrészeket, meg el tud gurulni bevásárolni a főzőcskéhez. na mit gondoltok?
HELLÓÓÓ!
Megy a kis biciklid?
Mi a baja a kuplungodnak?nem neked csuszott hidegen?
Hidegen nekem is csuszik ,de ha bemelegszik akkor már nem .
Na mentem befejezem,amit reggel elkezdtem. Majd este.
Szia ikim, ezer éve

Bocsi,bocsi!Erre jársz mindig megvárlak!
Becs szó!
Tudom Sanyi, beszéltünk is telón. Csak nem tudom, hogy a "szett" hány darabot tartalmaz, meg fáradt is voltam. Ma megkeresem a Szilvesztert mindenképp
Hát ezek után te fánkot már biztos nem
ÁÁ most pénzre várok még mindig kresz megvan már most már csak a többi hiányzik
Most már megy. Amíg nem dolgoztam (3 hónapig) addig 0-ra futtatták. Hengerfejes lett,majd az olajnyomás ment el. Most viszont jó.
Viszont a motorban idén 103 km van.
mert nem heti öt nap dolgozik, hanem folyamatosan váltott műszakban