Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Itt 23:30kor jött a vihar csitt csatt de olyan fáradt voltam el is aludtam rajta.
micsoda vihar volt az éjjel. valahova a közelünkbe csapott le mert kib.szott nagyot csattant. most meg 25 fok van meg napsütés enyhe széllel.
Jó reggelt mindenkinek!
Ja nem baj kik korán kel..... sokat dolgozik
Semmi, csak még aludtam volna...
Na mi a baj?
Jó reggelt.
Jó reggelt
Reggelt !
Jó reggelt,itt kevés felhő van,egyelőre.
Itt is vihar van, épp hazaértem előtte. És tele van a hócipőm az összes tetves ingyenélő kontár kőművessel, festővel, asztalossal hogy dögölne meg az összes amelyik után dolgozhatok miután kifizettem! Az a legkevesebb hogy baszik idejönni a megbeszélt időben, baszik ideszólni hogy ne várj barom nem tudok jönni, adjak szerszámot mert a fele sincs neki, (létrája pl valahogy egyiknek sincs) és ráadásul szar munkát csinál de ez mindig utólag derül ki és baszik garanciában megcsinálni ha szólok neki.
Szakad az eső és folyik be az ablak alatt mert ez a tetű nagyjából felhányta a párkányt de az ablak és a párkány közé már nem jutott tömítőpaszta. Holnap mehetek megcsinálni helyette. Dögölne meg ez is!
Megérkezett a vihar de nagyon durván
hűha.. vihar? Holnap izgi lesz melóba menni de legalább a hétvégére alakul az időjárás vigyázz balcsi, a madzseszti gyöööön!
én is megyek megjött a vihar.
meglesz!
Na mentem alukálni jó éjszakát gyerekek.
Ábrus eltünt
Aha rutinra és a forgalom vizsgára szerencsét
ja jó haver kérjek tőle neked valamit?
Te a szent atyával fórumozol .
most írtam pápa fórumon gyere oda.
vasárnap ráérsz?
gyerekek ezeknél a geci fricceknél milyen szép helyek vannak meg utak! csak lestem hogy 2 falu közt is milyen szép a táj meg milyen fasza az út. ott kellene motorozni!