Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tegnap esti sms (szó szerint idézve):60 km-re vagyunk a Stelvio hágótól, eddig minden a terv szerint alakul.Ide el kell gurulnunk együtt is, kezdhetsz tervezni!
Nagyon király hely! hello
Gratulálok neki! Én is ide járok a KE-re!
Na mi van emberek hétvégére lelépett mindenki
- Te, az ott egy stoppos?
- Dehogy, csak lájkol minket...
Szombaton vezetek még 1 et 40 fok melegbe 15:30 kor
Hétfőn 09:30 vizsga 50 fok melegbe nagy forgalomba róna utca és környéke szopatós 1 hely az elég nehéz a vizsgavonal.
Vinnem kéne 1 kamerát holnap lehet veszek 1et gyorsba
jogsi lesz ma?
nem lesz már az van
jó reggelt... meleg lesz ma.
aha értem
-2011.02.08: 5250km
-2011.05.22: 6246km
-és most van kb félig a tank, tehát ehhez még hozzá lehet adni ~150km-t = ennyit mentem eddig az idén.
Nemtom mit kell nézni de fasza
Jó reggelt
Jó estét,most értem gép elé,egész nap pakoltam,lepucoltam a gépet,holnap kilenc körül indulok Polgárdiba.Mesu majd felhívlak ha odaértem!Nektek meg kellemes hétvégét!
Persze. Az iphonnal meg majdcsak lesz valami.
Vazzeg mindjárt fekszek is mert hajnalban kelés
Jó estét fiuknak és lányoknak ha lennének a hátérben legalább is
zsolti jo hir:
http://cgi.ebay.com/Touch-Scre...
mehet-e? illetve neked egyaltalan fekete kell?

rossz hir:
tegnap szetkaptam a telefonod.szentsegelve ossze is raktam kiderult,h az en alkatresz iphone-omnak is szar volt a jack aljzattja.azzal azt muvelte,h ha bedugtad a fejhallgatot,akkor a telefon hangszoroja szolt.ha kihuztad,akkor meg semmi.a tied legalabb a fejhallgatoval valoban a fejhallgato szolt.a fejhallgato tuti jo,mert az en jo iphone-ommal faszan ment.tehat vagy aljzat kell,vagy egy olcso hasznalt,de jo hatlap.esetleg uj.ha osszeadunk mindent,nem biztos,h megeri vele foglalkozni.10 a kijelzo+ az aljzat. lehet erdemesebb gyorsan tovabbpasszolni,es venni egy mukodot.30-ert mar hirdetnek vateran tokeletes allapotut...
Hú vazze! Ha egész augusztusban szabin lennék,akkor sem tudnék ennyit menni.
De szerintem több.
Nem tom Sanya, nem számoltam, de hirtelen, 2000km?
Úgy kell ennek a tahónak!