Na a mai vezetésről röviden. Minden faszán ment én mint mondtam utcán profi vagyok ezt az oktató is elmondta. Kaptam 1 társat aki minden elindulásnál lefulladt a 2 est gáz nélkül kuplungolta és lefulladt 1méteres csíkot húzogatva. 1x mentenem kellett mert 1 balrakanyarnál 3asba felejtette fékezett kanyarodott húzta lefulladt és ráborult a nem könnyű motor. Ja a motorról röviden cbf 500 soros 2 hengeres kalap fosadék nem érezni rajta az erőt ráz és pl 3. 3000 rángatja a láncot mint állat 50 nél vissza 2.be és úgy menni vele 50et. röviden ennyit a mai mókáról ja és a bal kormányom el volt hajolva befelé de ezt is megoldottam. infó a motorról
enyém is 5,5ös 1000es exupról való,ugyanolyan mint a tiéd.Megpróbáltam ma belepróbálni de valószínűleg nekem is kell majd faragni a féknyereg konzoljából neked fel van marva 20asra vagy pedig perselyt csináltattál a felnibe?
Szerintem ne hagyatkozzál az enyémre egyedileg mérd le a sajátod mert nekem pl 5,5 ös felni van bent és nekem a féknyeregtartóból is kellett faragnom míg az emrének nem kellett asszem
Sanyikám ahogy elnézem ő is már kinőtte ezt a motort
infó a motorról
http://youtu.be/Nm8L778DhR4
link
ELŐZMÉNY!