Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amúgy nagyon szép motor csak sor 4 jobb lenne neki

Sanyikám ahogy elnézem ő is már kinőtte ezt a motort
Nem,mert magas nagyon. Decemberben volt 11 éves,és 174cm magas!
igen aha akkor jó
Na a mai vezetésről röviden. Minden faszán ment én mint mondtam utcán profi vagyok ezt az oktató is elmondta. Kaptam 1 társat aki minden elindulásnál lefulladt a 2 est gáz nélkül kuplungolta és lefulladt 1méteres csíkot húzogatva. 1x mentenem kellett mert 1 balrakanyarnál 3asba felejtette fékezett kanyarodott húzta lefulladt és ráborult a nem könnyű motor. Ja a motorról röviden cbf 500 soros 2 hengeres kalap fosadék nem érezni rajta az erőt ráz és pl 3. 3000 rángatja a láncot mint állat 50 nél vissza 2.be és úgy menni vele 50et. röviden ennyit a mai mókáról ja és a bal kormányom el volt hajolva befelé de ezt is megoldottam.
infó a motorról
úgy látom kár volt eladni a kettötvenes frézit
Volt egy segítségem autó bütykölés közben.
Én sem hinném el hogy ennyi, ha nem tőlem hallod.
honnan tudtad te valami guru gondolatolvasó vagy
annyi igen
11mm
Lehet Ábrus elment túrázni
Már nem vagyok biztos a 15 mm be
ezt is megnézheted
link
Látod ott a karcot a képen.
ELŐZMÉNY!
Hát holnap tudom csak megmérni de az is csak kb re 15mm körül volt ha jól emlékszem
20as tengelyt énis vettem de nem szivesen maratom ki a villát,a persely egyszerűbbnek tűnik
megköszönném ha megmérnéd,szeretnék tutira menni.mennyit kellett leszedned a fékkonzolból?
nekem fel van marva 20 asra a lengőkar és vettem egy 20 as tengelyt anyával
enyém is 5,5ös 1000es exupról való,ugyanolyan mint a tiéd.Megpróbáltam ma belepróbálni de valószínűleg nekem is kell majd faragni a féknyereg konzoljából neked fel van marva 20asra vagy pedig perselyt csináltattál a felnibe?
Szerintem ne hagyatkozzál az enyémre egyedileg mérd le a sajátod mert nekem pl 5,5 ös felni van bent és nekem a féknyeregtartóból is kellett faragnom míg az emrének nem kellett asszem
Baszki ilyen nincs most meg a meló helyt hagytam a szöges dobozt és nem tudok szegelni .Aszem munka fázist váltok