Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha mááá egyszer ki kell menni motorral debrecen határás túlra a senki földjéra minimum 2 este be akarok rúgni.
Úgyhogy péntek-szombat-vasárnap napokkal péntek és szombat ottalvással.
Gondolom úgy kéne ahogy Sikondán is volt.
Mentem melóba.
most meg bálátonszánd lesz (szeretem a pipihúst ), lehet el is néztem volna bakosi felé, de anyóslátogatás lesz 7végén - motorozás megint ugrik
baxxa meg, annyit se mentem még idén, mint Pupu, vagy Sanyi
amúgy a papp szigettől nem messze van a veres1házi maci park is a gödöllöi kastély és egyéb nyalánkságok de dobogókő visegrád az szép útvonal végig 11esen duna mellett vagy a hegyek között
szerintem mint a múltkor úgy kéne péntek érkezés este dajdaj szombat túra este dajdaj vasárnap pápá de ez csak az én véleményem
no, ha előbb nekiállok "hisztizni" akkor mostanra a szállás is le lenne foglalva
nekem meg csak ez jó
Ne hisztizzünk kéremszépen... Akkor megkérdem a szállást a Papp szigeten. 3 nap 2 éjszaka, vagy csak szombat vasárnap lesz a buli?
Mondtam hogy nekem mind1 hogy hol csak legyen valami
nekem is jó.
nekem meg mindegy

ha a héten is csak ugyanaz a pár ember szól hozzá a témához, akiből kettő az időpontot kettő a helyszínt kifogásolja akkor nem megyek
Nekem is
Nekem jó!
De mellette szól hogy nagyon kezes az irányíthatósága és tetszik a csupasz formája
addigra tuti levizsgázok
Azt azért hozzátenném hogy rutinvizsgán is azok mentek át elsőre akik csak bénáztak előtte, míg a profik ugye......
Nem tom
most számoltam ki mennyibe lesz a jogsi cakk pakk orvosi vizsg eü tanf+vizsg 127,300 ft ha húznak akkor 11e több lesz majd
"soros 2 hengeres kalap fosadék nem érezni rajta az erőt "
Pupu szégyelld magad. Kevesebb mint feleannyi Lóerős és lökettérfogatú mint a tiéd nem egy súlycsoport a kettő.
Más: a tali (ha lesz egyáltalán) akkor aug 24-25-26-odikai hétvégén lenne nekem jó, ma muszáj beírnom a műszakbeosztásba.
Biztos az apja is magas
Úristen, ilyen ember fog jogsit kapni, aki még a gyakorláson magára borítja hogy ment ez át rutinon?
Ezt már vártam.
az olyan szép hogy a számra nem merem venni
csak az a lámpa
Azt hittem az enyémre mondtad hogy szép.