Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az itt van 1 köpésre tőlem. Odamennék de ma volt fater szülinapja és holnap megyek felköszönteni.
Holnap reggel megyek Újpalotára a Vicusért,9 környékén indulok.
Én itt leszek,csak szólnod kell. Egyébként még október elején is van 20 fok közelében az idő.
OK hát ilyen nagyobb megmozdulás már csak októberbe lenne ha az idő is úgy akarja. Ha idén már nem is akkor tavasszal majd.
Összebeszélünk előtte telefonon. Oks?
Bár a Vicus lenne ilyen ügyes,akkor simán eljöhetne a talira is. Sajnos nagyon parázik,pedig nem ijesztettem meg,tök lassan mentem vele mindig. Talán majd egyszer hozzászokik.
Le akarom majd vinni a csajszit Pécsre is bejártuk dunakanyart most a mátra vagy balaton felvidék nem tudom még. De ha arra járunk szólok majd.
Ne rohanj tarts 1-2 pihit.
Hát sztem 11 körül ott leszek.
Ma 1x rászóltam a csajszira nagyon elemében volt és 2x túldőlt és korrigálnom kellett az ívet hál istennek külső íven voltunk
akkor dél körül pesten is vagy ha nyugisan jössz
Úgy legyen én holnap átlépem a 2000et
Bár nem engem kérdeztél,én kb 8 körül indulok Pécsről.
Sziasztok! Ma én is motoroztam,a kisebbik lányommal Orfűn voltunk. Nagyon ügyes volt,szépen dőlt a motorral,nem küzdött ellene.
Pupu! 300km! Nemsokára utolérlek.
hát ez egy kurvajó kérdés. tudni kék mikorra illik érkezni.
egyébként nem akarok ébresztőt állítani az bizti.
csájé
Nekem 2 kört kell letolnom 1 be átcuccolok a másodikba a csátét hozom. délelőtt lehet 1 gumis is bejátszik majd nekem.
Thomaskám pénteken kb ti mikor indultok otthonról?
hétfőn majd rádcsörgök mizu. Ezekszerint megvolt az Adria.
Jók a buxák?
oké
telorol nyomom
A héten pangás volt fórumon de minden ok a talival kapcsolatban.
Hi Lovagok (és lóvaginák)!

Most értem haza Pécsre, itt leszek este, volt valami történés? Talival minden OK?
A siroki várat későn vettem észre azt sajnálom hogy kihagytuk :(