Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fateromnak mekkora szülinapi tüzijátékot rendeltem .
xs
nézz szét, kevés az XS-es fej, így sok az ilyen sisak, mert nehéz eladni.
De akkor neki valami gyerek motor jöhet szóba mert alacsony szegénykém
Ja és le akarja rakni motorra a jogsit
S méretnél van kisebb sisak?
Majdnem annyi mint az én sisakom 10e kevesebb csak 23000ft
Csajszinak ez tetszik mert most kölcsön sisak van és gondoltam karira meglepem 1 el. Vélemények? MT revange
De most már biztos. kedden megyek rtl-be aláírni, ha meg tudunk egyezni.
Sanyikám felérsz az M6oson onnan a budafoki útra visz az út lágymányosi hidnál jobbra ott a petőfi hídnál le a rakpartra azon a legvégéig ki a szentendreire és azon egyenesen ki a városból és oda visz.
Hát mire átverekedi magát a városon lesz az is dél 1óra.
Igen, addigra biztos.
Lehet hogy levegős volt. Nekem sosem csinált ilyet. Amikor javítottam a vízpumpát,és összeraktam,utána kuruttyolt egy kicsit de az is megszűnt amikor kiment a levegő belőle.
Akkor ha kb jó
Ezt is ki kell próbálni 1x. Lehet híres lesz Ádámunk. De csak fzr polóba mehet a beszavazóra
akkor ha olyan 12 körülre megyünk? Sanyi is fenn van addigra kb. ahogy írta. . .
Hú de gáz!
Nem kamu akkor nem hívott volna fel
Ja nem is mondtam, ma olyat csinált a motor hogy a vízhőfok mérő kb a félnél volt és hatvannál rámdudáltak 1 lámpánál folyik valami. Félreálltunk néztem a túlfolyón folyt a víz. Leállítottam és 1 csomó vizet kiköpött. megnéztem a tartályt és rendesen a 2 szint között volt a víz. Utána a kékestető tetején csinálta de akkor melege volt. töltötte rá vizet és utána már nem csinálta.
Milyen gáz ez a "műsor" VAZZE! Mond hogy csak kamu.
Ja tudom valami állat felhívott este fél 10kor és elújságolta nekem
Vaze, úgy fest, bekerültem a valóvilág beszavazó showjába. gecc
Akkor majd pénteken.