Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én nem tudok ellenállásról gyárilag,rajzon direkt 12V-ot kap a pumpa!Nem esetleg menetzárlatos pumpa tekercse,és már kókányolta valaki?
A tank sapka nyitva az átfolyás teljes átmérőben a karbi soron túlfolyás nincs az úszókat nem tudom még nem szedtem le a karbisort ,de azt megnéztem ,ha lehúzom az üzemanyag csövet a karbi sorról gyújtás rá akkor nyomja tényleg kb 5-6 másodpercig teljes átmérővel majd ügye leáll ,a mocit beröffentem nyomás ügye nem lehet mert kezembe a benzincső vége szóval jár motor de benzint nem nyom a kis genya lemértem az áramot is ha jár motor is kap áramot bár nem 12 voltot de izonyára nem véretlen van bent a 70 Ohm -os ellenállás.
Keveset nyom,vagy sok a fogyasztás,teszem azt valamelyik úszó nem zár,a túlfolyón nem láttál kifolyást?Vagy a másik,kosz került a pumpában levő valamelyik szelep alá és nem zár rendesen,esetleg dugulás van a szívó oldalon,nem tud eleget szívni.Valakinek olyan gondja is volt hogy nem tudott szellőzni a tank,mert eldugult a kiszellőző,emiatt vákum lett a szívó oldalon,és emiatt nem tudott szívni a pumpa.Át kell nézned az üzemanyag rendszert!
Bizony! és tuti ,hogy elfogy mert ha utána gyújtást adok akkor nyom mint az ökör és 4-5 elkel játszanom mire felnyomja.
Menet közben elfogy a benzin és leáll a motor?
Köszi! Az előfordulhat hogy menet közben valamiért nem kapcsol be? Mert nekem bizony elfogy a cucc!
Trükkös,mert álló motornál csak kb.5-6mp-ig nyom,,ha üresek a karbik akkor ez nem elég,addig kell kapcsolgatni a gyújtáskapcsolóval,amig már nem indul az Ac,akkor feltöltött.Ha van a karbikba,akkor leállhat hamarabb is,vagy el se indul,mert a benne levő nyomáskapcsoló tilt.Ha beindult a motor,és fogy a benzin,akkor utántölt az Ac pumpa.Kicsit nyom,megáll,megint nyom,így töltöget.
ha nem jár a motor csak a gyújtás akkor 5mp megy utána leáll megint kell kapcsolni amíg fel nem tölti a karbit és akkor hallod hogy lassulva leáll.
Szervusztok urak!Lenne megint kérdésem.Az érdekelne ,hogy az AC pumpának folyamatosan nyomnia kell-e vagy csak szakaszosan? Mert a nekem elfogy a karbiból a benya. Mikor leáll leveszem a gyújtást majd megint ráadom hallom ,hogy pumpál ,de hamar abba hagyja gyújtás le majd megint fel megint pumpál ezt 1-2x eljátszom a moci indul pöci röfi.Otthon lehúztam a benzin csövet edénybe lógattam gyújtás rá ,de az AC nyomott kb fél decit és megint megállt gyújtás rá megint kb fél deci.Kérdés a következő elektronikusan vezérli-e az AC-t valami vagy folyamatosan nyomnia kell és ha feltelt a rendszer akkor áll le? Köszi a segítséget.
tudna valaki elsőkerék csapágy méretet mondani nékem.
ÁÁ vennem kéne 1 emelőt is nem tudom így megnézni az első kereket a hátsóra van megoldásom az elsőre nincs
Ne izguljál nyugi van
menjünk má basszameg
Már a puszit is dobálja, igaz csak szóban de eddig nem volt ilyen. Sőt eddig idegesen reagált rá ha hozzáértem, most meg nyugodtan megsimogathatom és nyugodt marad nem feszeng.
Talán most már összejön,eléggé ragaszkodik már hozzád,sőt már motort is akar!
Gyulám annyit pedáloztam már a csajnál 4x megnyertem volna a tour de francit
Ja igen az szopós reggel is volt valami kamionos karambol kecskemétnél.
Az M5 mindig forgalmas!
Na jó neked kötetlen a munkaidőd!
Pupukám a punciért meg kell dolgozni,azt nem vágják csak úgy hozzád.Elviszed még néhány körre,aztán lesz terülj-terülj asszonykám!
De jó mert felfelé tök üres lesz az autópálya mindenki megy lefelé vasárnap meg fordítva
És úgy gondolom délután felmegyek a tetőre és lebarnítom 1 kicsit magamat slagot felviszem és nudi a kismedencében csak söröm nincs
tudom

de már annyira unom,
Ja és segítettem az 1ik söfőrnek felrakni 5mx3,5m Égkép díszletet.
Mi van én reggel 7 kor kigazoltam a tujákat 11db és meg is locsoltam őket.