hát én jól tudom regisztrálni a közüzemi órákat, majd havonta leolvasom és nézem hogy dolgoztok mert munkavédelembe is otthon vagyok
de pár Jaszi körte és nem is figyelek oda mindenre
Hát igen. Mindig van mit csinálni egy családi háznál. Én is szivesen csinálnám,csak lenne egy. Most nem panaszkodom,nagyon jó kis lakásunk van,meg hát pár év és már kettecskén leszünk a Vicussal. Akkor meg ez is több mint elég.
nekem délig meló aztán aljzat felverés beton vágás meg ilyen finomságok!vasárnap szintúgy! egész héten délutánonként meg kerítés oszlopokat ástam le meg ma felhúztuk a vezérdrótokat!
Igazábol nagyon hajlok a másik motor Pálya maradására igy visszont kel némi aproság a régi csodához Meg amit vettem hiányos egy kétt aproság rula azt is kéne potolni.Még a végén hogy vettem csak gondott csinyáltam magamnak vele
Igazábol senkit nem akarok zaklatni ezel mert gondolom mindnekinek van éppen elég baja ezért kérdem ha esetleg megyen arra valaki véletlenül . Azért az neked sem olyan közel van . akkor mán elmegyek én azt meglátogatlak meg aki utba esik arra felé
Sikerült valami?
de pár Jaszi körte és nem is figyelek oda mindenre