Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én benne vagyok!
Én nem lennék ennyire könnyelmű, hamar kormos lenne a motorod kipufogója ha megkaparintanám

Sikerült valami?
Sziasztok!
Gyertek csak.
hát én jól tudom regisztrálni a közüzemi órákat, majd havonta leolvasom és nézem hogy dolgoztok mert munkavédelembe is otthon vagyok
de pár Jaszi körte és nem is figyelek oda mindenre
ne aggódjál míg az asszonnyal nem találunk lakást hozzád költözünk jó apósom
Jobban járunk minden megyünk egymáshoz segiteni mert itt már vagyunk annyian annyi szakmával ,hogy mindnekinek kész lesz a háza
Hát igen. Mindig van mit csinálni egy családi háznál. Én is szivesen csinálnám,csak lenne egy. Most nem panaszkodom,nagyon jó kis lakásunk van,meg hát pár év és már kettecskén leszünk a Vicussal. Akkor meg ez is több mint elég.
nekem délig meló aztán aljzat felverés beton vágás meg ilyen finomságok!vasárnap szintúgy! egész héten délutánonként meg kerítés oszlopokat ástam le meg ma felhúztuk a vezérdrótokat!
Én is vártam holnap keritésléc festés
Igazábol nagyon hajlok a másik motor Pálya maradására igy visszont kel némi aproság a régi csodához Meg amit vettem hiányos egy kétt aproság rula azt is kéne potolni.Még a végén hogy vettem csak gondott csinyáltam magamnak vele
ezzel nem vagy egyedül!
Sziasztok! Végre itt a hétvége. Ezt vártam hétfő reggel óta.
Igazábol senkit nem akarok zaklatni ezel mert gondolom mindnekinek van éppen elég baja ezért kérdem ha esetleg megyen arra valaki véletlenül . Azért az neked sem olyan közel van . akkor mán elmegyek én azt meglátogatlak meg aki utba esik arra felé
Zsoti bácsi nem visszel kenyeret szolnokra
Tőlem 60 kmre van. kell valami?
Van ott egy ezredes és van pár apro alkatrész és jobban hiszek aszemünknek mint a postázásos dolognak
na ne flancoljunk kérem! dyzályner?! hát felétek nincs paraszti ész meg elképzelés?!
mi kéne, hozni vinni?
Stét gondoltam benézek az urakhoz!
Nem tervezem,holnap lesz egy kis bicikli javítás!