Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem földútra gondoltam és a transalp nálam az utolsó helyen van. Első a tenere dr 800 750 africa twin és transalp.
Amúgy szép estét mindenkinek. Tegnap lakodalomban voltam reggel 6-ig mulattam, majd 10-ig alvás, utána a motorbiznisz. Most értem haza Várpalotáról....
Hát ezzel kötözködnék... Volt transalpom, közúton stabil 120-at tud, fölötte kínlódik, meg pörög. Földúton meg leginkább egy ikarusra hasonlít. Nagy is, nehéz is, meg nem arra való amire használom
ááá ez nagyon bitangul néz ki
http://www.kepesmotor.hu/kawas...
agresszívan tök üres volt az út végig főleg reggel. Adta magát a lehtőség hogy húzzam neki csodálatos volt ezeket leszámítva.
hát, ja
talán nem kéne ilyen agresszív módon közlekedni
Sanyinak nincsenek ilyen gondjai
de ez még semmi.
rácalmás után volt 1 kereszteződés és balról bejött 1 volán busz úgy hogy én kb 300m re voltam 140el jöttem satu szépen beálltam mögé. Nagyívű jobbos kanyar végig szaggatott vonal. Végig mögötte indexelve mentem hogy ha lehetőség van rá előzzek. Ő jelezte integetett ki az ablakon hogy mehetek semmi nem jön. Félve kidugtam az orrom semmi húzom és 1x csak 1 kocsi szembe satufék, vissza busz mögé és erre besatuzott előttem majdnem picsánvágtam. Mikor elmentem mellette röhögött a geci. Következő 2 buli 2km belül Pesten a régi 7esen a szoborparknál van 1 shell kút. Cabrió audi telefon kézbe műmájer geci minden körülnézés nélkül ki elém, satu és a szembe sáv felé tudtam menteni szerencse nem jött semmi a másik a szerpentin alján benzinkút és ott 1 volvó majdnem ugyan így de az legalább bocsánatot kért. az audis mellett lelassítottam és kérdezem mi volt ez erre rám néz megvonja a vállát és ment tovább. tényleg veszélyes üzem ez.
jajj de csúnyán beszélek
Fúú geci 6os út ahol az m6 ra lehet felmenni. Ott van sima rendőrlámpa a zöld mellett kiegészítő zöld egyenes irányba. megyek kb 100-110 és kb 80-100m még zöld majd hirtelen minden előzmény nélkül a zöld kiegészítő eltűnt és fix piros volt. Na satuféket nyomtam pakoltam vissza keményen éppen megálltam a lápmánál. hát ha odaérek akkor belecsattantam volna a lefelé jövő forgalomba.
értem
Nincs mosó és mosogató meg takarító gépem a többire ott a Gumizsuzsi
akkor neked meg minek?
azt se tudod mire való
főzni? Hát azt nemigazán. De, nem ezért szeretem.
ááá dehogy te messze vagy én közelebb. Itt több a hely is én egyedül vagyok főzni nem kell rám,
nálunk elalhat, ha minden kötél szakad

aztán főzni tud-e?
Még csak elméleti síkon beszéltünk a dologról de lehet csinálok 1 próba hirdetést
kiraktam, mert nemtudtam nézni tőle az F1-et . . .
Az
Most megnéztem, stimmel a telefonszám.

Pupu beszéljek vele az érdekedben?
Most le kell vinnem a kutyát,de ahogy visszaértem már jövök is .