Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Menjél és ez szerinted kit izgat te mennyit tekersz 1 évbe meg decemberbe. Én nekem ennyi időm van, majd ha qrva sok pénzem lesz hogy annyit menjek amennyit akarok akkor majd mondom én is, hogy 20 év alatt többet mentem a motorral mint te 10 alatt na nagy duma mi? Ejj de szeretem az ilyen embereket. Én keményebben hajtom én többet mentem és akkor mi van olcsóbb lesz tőle a benzin nem. Na jó téma lezárva részemről.
huha
Olvass! tudom tudom írni könnyebb!
igen... gondolom legalább úgy használod mint én.....
én nem csak a közértbe megyek el vele egy liter tejért.... úgy ez sem kopna
persze majd ha én is bácsi leszek akkor lehet én is műanyagmotoros leszek majd.... aztán veszek 1 motort 60e km el és beszólok 5 év mulva h: hé az enyémben már 64e van!
egy átlagos decemberben többet megyek a büdös szar fos kawasakimmal mint te 1 év alatt!
Na jó én lezárom Ádám szar motorkereséséből kialakult vitát. Ádám a robogós topicban folytasd ne itt az igazi motorosok között .
Hát ezek a fuvolák nyerik a vb címeket dobogós helyezéseket. Hm kawasaki nem is tudom mikor alkotott utoljára
felfelé és lefele váltva is
hát ha nincs 3-4 akkor fos nekem még mindig megvan a 2es 23 év és 64000km után is
na jó nem fos. De akkor már végleg le kell húznod itt a rolót. A rotyogód miatt eltűrünk mert yamaha de a kawasakit itt nem fényezed az tuti .
fos? a hajamád 1 hét alatt befosna a kezeim között!
meg amúgy sem fuvolával akarok karikázni.
Mondom neked hogy yamahát vegyél ne fos kawasakit.
amugy 3. 4. nincs meg!
amúgy nincs meg? :D
csoki néger! itt válaszolok inkább! hasit a paripa! 56e km :)
ha 14e nél váltok megvan az összes sebesség! és ha visszafelé pakolgatom akkor is beveszi motorfék erejéig!
Nyugdíj-reform:
- 2011. október 1-től a nyugdíjasok átmehetnek a piroson!
- 2012. január 1-től kötelező lesz nekik!
Jó reggelt.
Jó reggelt
Nem is ittam.... Bazdki és már 2 napja
Kiölte a pálesz a bélflórádat.
Semmi megfázás
Cserébe viszont fosok mint a bekerített partizán
Fw: Fwd: Óvodai segítség

kíváncsi vagyok EZT hányan osztják meg, vagy küldik ki körlevélben. Mert a hülyeségeket rengetegen tudják!
Talán sokan nem tudják, de Budapesten működik egy óvoda, melybe hajléktalan gyermekek járnak. A kicsik minden nap tiszta ruhát és élelmet kapnak, és fürdetik is őket. Az óvodának, a gyermekeknek nagy szüksége lenne 98-146-os méretű ruhákra és 24-35-ös cipőkre, mondta el Szabóné Förhétz Krisztina óvodavezető. Az ovi 2004-ben szükségből nyílt, hiszen a szabályok szerint az óvodákba csak olyan gyermek vehető fel, akinek lakcíme, tartózkodási helye van. A szakemberek szerint a fedél nélküli gyermekek száma Magyarországon közel ezer fő, ők lakásnak nem minősülő helyiségekben, például pincékben húzzák meg magukat. A pesti hajléktalanóvodába egész Budapestről viszik a gyerekeket. Az ovi reggel hétkor nyit, a gyerekeket először megfürdetik, aztán tiszta ruhába öltöztetik, és enni kapnak, mert nagy részük délután négytől másnap reggelig nem eszik. Nincs mit. Az óvodavezető szerint az ő kis óvodásainak az a legnagyobb örömük, ha van mit enni. Minden ételt megmutatnak nekik, ha lereszelnek egy káposztát, azt is, mert volt olyan kicsi például, aki úgy érkezett hozzájuk, hogy kizárólag a krumplit ismerte. Tartós élelmiszernek és játékoknak is örülnének az óvodában.
Aki tud ruhákat és cipőket küldeni, az alábbi címre juttassa el: Wesley János óvoda 1086 Budapest, Dankó u. 11.