Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azért nem hinném hogy ugyan azt az érzést adja vissza
Na most megyek fogok 1 nagy halat, mert belegőzölök ábrus motorjába
Hát nem tudom de én inkább ebbe dobálom mint 1 mai gsxr be vagy akármilyen mai motorba.
P071 nem jöttél gyerek napot tartottam, ki próbálhattad volna a motorom a Zsolti ment is vele sokat
De az enyém nem is ilyen hát nem láttad élőbe milyen szép és csodálatos közelébe nincs ez az enyémnek.
Éppen 1 főokossal beszéltem ma. Hogy az én ezres motorom 300ért tud annyit mint egy 750es suzuki 3,5 milláért
Am senki nem szólta le, csak mutattam h a tied is ugyan ilyen először azt hittem a tied
Nézőpont kérdése. Egy újabb motorra is ráköltöd ugyanezeket a pénzeket.Ami kötelező,és kopó alkatrész azt ugyanúgy cserélni kell abban is,különben nem megy hiába fiatal ,és amit egy fiatalabbra költesz az sem fogja visszahozni az árát sohasem
Úgyhogy tök mind 1 mibe dobálod a pénzecskét az újabb kút is ugyanolyan mély mint a régebbi
Nem tudom már kivel beszéltem hétvégén, költhetsz rá akármennyit akkor is csak egy 23 éves öreg motor.
Ja figyeld mindjárt jön ide a tulaja fel és reklamálni fog hogy miért szóljuk le a motorját mikor nem is ismerjük.
Ezeket a kW adatokat nem tudom honnan szedik

szép motor
Gyula! Elfelejtettem a hétvégén: Szabadidőd van már?
. . . . .
Megvan,csak tegnap még nem értem rá,most meg nem találom az adatkábelt,a blútussszal meg nem akar beszélgető viszonyba lenni a telóm.
No, még egy vidi.
http://youtu.be/83aPHTw0ksg
Holnap lesz csak videó mert összekutyultam a dolgokat
Hát gyerekek ez qrva jó hétvége volt nagyon jól éreztem magam. Jaszikörte isteni volt bocs hogy kiközösítettem magamnak de hát ez van
Na eddig 157 kép nem sok esti kép sikerült köszönhetően a kabátokon lévő fényvisszaverő csíkoknak ugye LACI
Ez most 1 szolid lazulós videó lesz valami jó kis pörgős zenével
Sirvaröhögös földönfetrengősről nem lett videó csinálva? Rambooo
A Gyula is videózott a másik oldalon GYULA JELENTKEZZ A kerékcsúsztatós nagyfékezős videó hol van?
Sajnos az nem sikerült....
nov 1 től kellene addig lesz még 3 napos hétvége én nem vonatom ki amíg nincs 5-6 fok nappal addig megyek na jó még okt legyen meg és novemberbe felújítás
neki is kell pihenni 1 kicsit
Szét nem akarom szedni csak a tárcsáról levenni hogy a belső oldalát is meg tudjam pucolni.amúgy nekem a tegnapi volt a szezon záró mert okt1-től kivonatom.