Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

egyebkent itt egyedul Adamot szolitottam meg. ha megkimeltetek volna a sok faszsagtol nem megy fel a vercuckrotok. amire mint tudjuk a ti korotokban mar vigyazni kell.

valamint en leszarom kinek mennyi penze van. nem kerdeztem. azt sem es mast sem.
Es hozzad ki a tokom szolt cimbalomrider?
Tudok értelmezni szöveget. Mert akkor olyan árat kell írnod amiért lecsapnak 1 ből, mert ha drágán adod akkor csak árulod. Ezért írtam a 200 körüli összeget írhatsz 250et de abból úgyis alkudnak majd.
írtam, eladni
Tényleg, tudsz okosan a szöveget értelmezve olvasni?
És hány éves? 25-26? nézhet ki akármilyen csilivilin akkor is egy öreg gép
A tiédet direkt nem említettem, az úgy tetszik ahogy most van. De hát hogy is mondtad Zsozsó. Pupu baszki ez a motor qrva jó oda megy ahová akarom és milyen könnyen irányítható. Na ezt egy 23 éves yamaháról nyilatkoztad a te ZX12 ellenében . . Hogy is van ez Zsolti
Az enyém, friss müszakival.
Hát szerintem amiket néztem most azokba nincs kifogás. Külsőre és ugye fénykép alapján nem tudni mi van benne.
Az is számít, milyen az a 90-es évjáratu fzr állapotra.
árulni vagy eladni akarod az se mind 1
300körül a 90 körüli fzr 600-100 ek mennek most néztem
Engem nem kell meggyőzni. 1x volt kawám és fel is gyújtottam majdnem mert 1 kalap szar volt
Szerintem, 300-ért.
Szia, PUPU!
A yamaha a jó, még hajóban is!
Nekem már volt kawám.
De azt tudjuk jól nem az számít mennyi műszaki van rajta
Nem néztem még körbe de akkor legyen 250 na
Azt azért megnézted, hogy milyen min 750-es gépet kapsz 1,5 év műszakival mondjuk 250-ért?
(csak kérdezem, tudom a piac kicsit más)
- Jön egy nő a dokihoz, kékre - zöldre verve, a doki felkiált: Istenem, mi történt magával?
- A nő mondja: Akárhányszor hazajön az uram részegen, annyiszor megver.
- Hm, mondja az orvos, tudok erre egy teljesen biztos és hatásos szert.
-Ezután amikor hazajön az ura részegen, vegyen egy csésze kamillateát, és öblítse a torkát, alaposon öblítse...
- 2 hét múlva jön ugyanaz a nő a dokihoz, kisimulva, kivirágzóan néz ki, és megköszöni a csodaszert az orvosnak.
- Doktor Úr, csodálatos amit javasolt, képzelje el, jön az uram holt részegen én meg öblítem, csak öblítem a torkom, ő meg nem bánt engem.....
- No látja, egyszerűen csak kussolni kell.....
Csak nem te is kawasakit veszel?
Erősen 200 hoz közel szerintem
Szerintetek mennyiért tudnám eladni a motort?

Hogy miért most inkább ne kérdezzétek.
És ez kit érdekel itt szted?
sziasztok!
van egy fzr400rr-em(3TJ) és eltünt az erő nagy része nem pörög ki és füstöl és kopog.(Fötengely csapágy?)Kiváncsi vagyok a véleményekre!Illetve keresnék is hozzá motort!Vagy tudtok e bontobol vagy törötet vagy bármit.Esetleg 600-as blok belemegy?Válaszokat köszi!
Ennyi ez az 1 hát nagy teljesítmény mondhatom.