Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Holnapi napom ismét a motorodé
Közelítünk
Rakok képet Sanyi, de nem egyszerű megoldás....
Sziasztok! Majd este felé.
Nem sürgős!
Csövi! Majd dopsz pár fotót a hátsó doboztartódról? Nagy hasznát venném időnként.
Köszönöm. Majd legközelebb intézünk valami bográcsozós témát,csak az a baj,nem értek a főzéshez.

Holnap motorozok 1-et,de lehet ma este felé is. Már hiányzik nagyon,és félek már nem sokáig lehet.
Jó étvágyat Sanyi, majd gondolj ránk...Mi nem eszünk ilyen finomat...
Sziasztok! Én meg voltam futni. Qrva jó volt Lefutottam Pécsről Orfűre a nagy tóig. Bringaúton,bent az erdőbe,kb 18-20 km lehetett. És nem fáj semmim,nem érzem a csípőmben a csavar szúrását sem,pedig futás után kicsit mindig szurkál. Úgy látszik kezdek teljesen rendbejönni.
Most meg megyünk bográcsozni a munkatársaimmal. Cigánylecsó lesz,és pörkölt aprónokedlival. De éhenkorász vagyok.
Mentünk tempót!
Jól megküldtük a gépeket, mi Gyula?
Mit találtam,itt zúztunk lefelé augusztus 27-én!
http://youtu.be/cBNsa5MGxiM
Jó reggelt
Kell! kötelező utolsó jó hétvége nincs kifogás. Munka festés falazás.... hülye duma
A hétvégén motorozni kell! Kötelező
Kell?
Jó reggelt, tudnék még aludni de motorozni kell
Jó reggelt,tudnék még aludni,de melózni kell! .
na nekem is lőtték a pizsit. Kinga érdeklődik bemegyek-e vele a hálóba. Asszem csak alvás lesz.

Jóccakát !
Csá!
Itt meg volt ~100nm mennyezet.
Festéket meg nem igazán Tescosat használtak (volt itthon pár vödör de mondták hogy basszam meg) Poli-Farbe volt minden. Aláírom: tény hogy sokkal jobb minőség.
no, jó éjt srácok, nekem mára lövik a pizsit! holnap véégre látom asszonyt na szasztok
jesszus.
1 vödörrel én is megvettem belőle 5 rongy volt, és 5-6 nm-re volt csak elég. a többit csemperagasztó fogja. eddig 2 éve tart
Az a dekor effekt festék a nappaliban....háát elég érdekes lett de már kezdem megszokni.