Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

amúgyse divat mostanában. Van egy buborék ház innen nem messze. Hát, éééérrrdekes Szegény gyerek mekkora sintax eroor -t tol mán mikor: Kisfijam, ájjál a sarokba !
Nem csemperagasztóval csinálták hanem a hozzá való valami fehér tejfölszerű ragasztóval.
na majd kérünk képeket
Azt még hozzá kell tennem hogy elég avantgarde lett a lakás
ja, meg persze lefesteni
az a legegyszerűbb. Csak fel kell górni csemperagasztóval a cuccost, körbe felragasztani a szegélyt, és kihézagolni. én pl. fehér akrillal kentem ki. Profi munka
De egyenes meg derékszög se sok van! (bár itt sem)
ja, és tegyük hozzá, egy panelnél nincs nagy javítani való. kis glett, meg csiszoló papír, és festhető.
és még 150 pénz.
Az, de sok a lambériás és a csempézett helyiség szóval festeni való felület nem sok volt. (csak 100e volt az asszony hülyesége, a dekor mennyezet szegéllyel az egész házban)
fix-be vagyok fél éve de azért köszi :D
Nem. Igazat. (még qrva sok dolgom van)
Kell vennünk még pár bútort is. (500+ lesz)
Jó minőség.
Ebben volt némi fal/mennyezet vésés-bontás, csempézés javítása, némi lábazati gyöngyvakolat felkenése (nem lábazatra), és még némi effekt festék felkenése is (ebből egy 2,5L-es doboz 20e Ft)
Elégedett vagyok (persze sokallom én is de nem volt drága)
Hahó ha hóóó .
Nálunk kb 150 ezer egy 54m2-es kétszobás lakás festése mázolás nélkül,és persze számla nélkül.
Rosszat mondtam?
Pötyi ez gondolom az egész ház festése.
Bakker....legalább jó minőségű munkát csináltak? Inkább úgy kérdezem, hogy jó az ár-arány értéke a munkának? fél millánál fogtok megállni
Sok lesz az órád. Legalább lesz pénz. Úgyis kocsit szeretnél.
jóccak
Akkor a neheze megvan! Ez jó hír. De azért van még meló bőven.
mint mindig...ez a hónap beosztás ügyileg SZOPÁS lett...6-14-14-14-14-14 egymás után