Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nagyjából én is hasonlóra gondoltam.
Köszi!
Az a szar hogy szezon vége van. Szerintem ha nagyon kell a lé mert nagyon kell, akkor 230-250 körül dobozostól. Ha lenne időd hirdetni és tavasz lenne, akkor 280 környékét mondanám.
Hármassal semmiképpen sem kezdődhetne az ára.
Ha én hirdetném Frét csak úgy, akkor kb 360-380-ra tenném ki.(annyiért vettem annak idején)
link én ezt néztem a múltkor az enyémre csak ku.va drága.de szerintem a tiedre is jó lenne mert univerzális.
Ügyes vagy
orege(i)m...
mar nincs kedvem ezt ragni.... mint 1es kivenhedt kutyak.
de:
1.nem fikazni jottem. te (ti) fogadtatok igy. gyertek a zx6 ba nyugodtan...nem szoljak le a yamahat
2.senkinek (foleg motorosnak) nem kivantam, emlegettem a halalat. (veled xy ellentetben) ezzel ugyerzem mar mar majdnem megsertettetek
3. akinek nem tetszik: bekaphatja a faszomat.
3.
3.
nem mindenkinek van lehetősége házat tatarozni.
Hát szerda van valamivel muszáj volt eltölteni az időt. Nincs semmi jó film a neten.
jézusom, megjött? 1 évesek módjára elkezdted ócsárolni a kawasakit mint egy hülyegyerek, hogy az enyém jobb mert azon más a felirat. Motortervező vagy, hogy így tudod, hogy az övé rosszabb a Tiéd meg jobb? Ahelyett, hogy össze tartanál a többi motoros társaddal - ha már családról meg ilyen dolgokról beszélsz - ahelyett egyből elkezdted szapulni a másikat, nekem meg nekem támadsz mintha most anyáztalak volna le. Nem akarsz kicsit elgondolkozni? Nem Őt védtem, nem Őt választottam. Annak adok igazat akinek akkor igaza volt...mellesleg az utána lévő kommentek engem is felhúztak, nem hiszem, hogy ez így korrekt volt, de Ádám ismerőse, olyan mint Ő...

NE! baszogass!
Szeva!
nekem jól jönne egy gerenda az építkezésen nem adod nekem?! na jó nem szólok bele a kettőtök dolgába.
Látom qrvára unatkoztok.
Nem foglalkozok P071 val I gerenda bennem és kész.
Ja hello
Vidd el a csonkot 1 motoros boltba ahol tükröt árulnak és mérd hozzá ahoz amelyik tetszik az a legegyszerűbb. A gyári fzr tükör yamaha boltból rendelve 17900ft/db
na Pupu nincs harag bár ez a te dolgod.gondolj bele: Yamahás és Fzr-e van!nem rossz gyerek a Poti!
unalamas?basszus most értem a mai anyag végére.volt itt háború látom!
szia.fzr1000-re milyen tükröt tudnék felrakni?köszi
szerintem meg az álmokutján száguldozik egy kenyeres autoval
És most nehogy azt mond hogy délután nem jogosan haragudtam meg rád. Olyan embert védtél akivel 2x találkoztál és szerinted jó fej. Mi itt 1ütt találkozókra járunk, egymást segítjük egymást szinte testvérként szeretjük és erre te becstelenül elárultál. Diplomatikusan is elintézhetted volna pl srácok nyugi van, pártatlanul de te neki az oldalára álltál. Kurva nagy szálka van bennem nem is szálka 1 gerenda baszki.
Zsotííínak van esze és nem puhapöcsösködik otthon, hanem rója a széles utakat a kawával ami egy nagyon jó kis gép
Zsotííí nem válaszol. Érdekel valakit ?