Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Xard le a lépcsőfokokat. Ha elég eszed van, vegyél nagyot nyugodtan, ha meg nincs, akkor 250essel is lehet halni. 1ccerű ez. KRESZ-t, forgalmat már nem kell tanulnod, van tapasztalat, és eleinte úgyis óvatos leszel.
Én is 20 év szünet után ültem 1000res FZR-re, és még épp élek.
Már akár 1 haccázasnál is van olyan h nem gurul el a gyógyszer?
Nagymotorral lehet mindig lassan menni,és betartani a szabályokat?
Egyesbe mész 100-at 3-4 mp környékén ,
Megbírod állni hogy nem húzatod ki?
"ha már eddig elfutottam miért ne fussak el a következő városig?,, ,ha már elfutottam a következő városig,miért ne fussak el az óceánig? "
-Forest Gab /vagy hogy a fenébe kell leírni. . .
Ha ezt a két kocsit megelőztem,miért ne előzném meg a másik kettőt ,vagy akár az egész sort? Hisz tartalék van bőven.
OTT vagyok fele annyi idő alatt mint kocsival,
Ismerős érzés?
Jaszi! Ez megéri? Szerdán délelőtt megyek megnézni.

Téli kerék

Ez legalább itt van helyben.

Ennyi.. Az, hogy egy ezredes van alattad, meg nem jelenti, hogy o vezenyel ! En is igy vagyok vele, elgurulgatni szepen, es a tudataban lenni annak, a 80-al szuttyogo swift-et egy gazfroccsel kikerulhetek.
Es baaaa, a tipikus bigbike hangot imadom! A kisebbek nem hoznak lazba..
Koszi !

Hat igen, vannak is ezzel kapcsolatban eleg szomoru tapasztalataim (nem sajat, hala istennek). Egyszer estem motorral, 12 eves voltam, es beteptem az elso feket a babettan, salakon muhaha !
Ocsem pedig reggel, a deres legelore ment morozni, a 250-es etz-vel, es csodalkozott, amikor a tukor eslo gumi korcsolyakent funkcionalt a vizes fuvon, es tobbet legelt, mint egy telibevert tehen .
Meg azon is gondolkoztam, hogy elmegyek egy vezetestechnikai treningre, azt mondjak nagyon hasznosak!
Na terád pont nem vonatkozik csak a2.rész
Lehet nagy géppel is lassan menni. Nekem egy öregecske ezredesem van, 90-110 közt használom. Még azt se tudom mennyit megy! Kapok is a többiektől ez miatt. 150-et biztos,mert azt már 1x mentem vele.
Szerintem, ha tényleg ekkora vagy és tudsz ésszel menni túrázgatni, akkor nyugodtan megveheted amelyik tetszik nem lesz gond. Probléma mindig akkor adódik amikor valakink elgurul a gyógyszere...
Ha rá gondolok megint fájni kezd a fejem. Libabőrös leszek a Jageres üvegtől is.

De csúnyán beszélsz a qrva mindenit neki vigyázz megint jönnek a bajuszos csajok.
Há neked hiszünk is ...
Van ez így mással is. B@sszál rá oszt jól van.
Na mai napom nem ért egy tányér levest
Szaszitok
Sziasztok!

A segitsegeteket szeretnem kerni. Tudom, hogy kerdesem nem ide passzol a legjobban, de tudom, hogy fzr es fz tulajokban bizhatok.
Nagymotor vasarlasan torom a fejem.
7 eves morom ota motorozom, babettan kezdtem, haha :D! Aztan volt 2 simson-om, egy 150 mz ts, majd egy etz 250-es (katonai, ami csak annyit jelent, hogy magasabb, mint a sima etz).
Most vagyok 25 eves, 22 evesen szereztem meg a jogsit motorra (korlatlan), egy cb 500-as nyergeben, a tipikus tanulomotor.
Igazabol kozuti tapasztalatom a cbrol van a legtobb, plusz az etz-vel nehany szaz km (es elotte sok ezer illegalisan). Autot vezetek regen, es sokat, ebbol kifolyolag eleg jol atlatom a forgalmat.
IMADOK MOTOROZNI!
Szoval, a problemam a kovetkezo: mindenhol azt olvasom, hogy nagyon alaposan vegig kell lepkedni a lepcsofokokat a motorozast illetoen. En most tervezek motort venni, es egyszeruen teljesen megorultem a cb 1300 es a gsx 1400 parostol, egyszeruen elek halok ertuk, es nagyon erosen gondolkozom azon, hogy valamelyiket a ketto kozul fogom megvasarolni. Nem vagyok egy esznelkuli motoros, a nyelgaz messze all tolem. Attol tehat nem felek, hogy a togaz olne meg, tudnam a motort normalisan kezelni, esszeruen mindenekelott.
Ami nekem nagyon fontos, hogy a motor elguruljon 2 szemely alatt, 3 turadobozzal. En 175 cm vagyok, es 130 (!) kg, ez mar alapban leterhel egy 600-az hornetet, vagy egy fazert.
Mit gondoltok, esszel lehetseges, hogy egy ilyen motort veszek?

Koszonom segitsegeteket, es elnezest, hogy nalatok verem az ajtot ;-)!

Dani
Látod-látod! Hálózatisat kellett volna venni,és hozzá szünetmentes tápot!

Sziasztok!
szevasz ikertesó
Na végre itt egy hozzáértő.
Szasztok
Higgyetek már Csövinek. Nem kell motorhoz bontási igazolás. Főleg amiatt higgyetek, mert már ilyet is csináltam.....
Nem gépjármű? biztos gépkocsi?