Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem az asszony nem szól bele mert tudja hogy nem iszom inden hétvégén és ha jó a társaság akkor iszom.az volt a baj hogy délelőtt már indultunk haza és nem szeretek még piásan vezetni mert a jogsim meg az épségünk többet ér.jövőre majd úgy megyünk hogy 3 nap és akkor az első este bebaszunk aztán szombaton max a közös gurulás ugrik.
a tej az megbuggyanhat ugyanis utalom.
Csak vigyázzok reá mig ti isztok
ne feljel semmit nem akar tole csak ami te is
Nekem mindegy! el iszogatnánk!jó ivócimborinak tünt,mégha nem is ittunk együtt!
kocsogok ki akarjak zarni attila haverom hat eskuszom felgyujtom a villajukat akkor.
ok várok rád! de addigra kiszárad a süti meg megbuggyan a tej!
mit akarsz te az én Bettikémtől?!
Nem tudom miért felemás!a főféktől lemegy a fém és gumi megy át a másikhoz!vennem kell oda is fémet!hétvégére 10 fokot mond!lehet menni az utcán,legalább megnéznek!akkorákat durrog,hogy a falu másik végén halják,hogy megyek!
Azt legalább tudtok nyugodtan inni
Semmi baj addig majd átpaszolja nekem az asszonyt
Azóta se mertem olyat inni!pedig láttam rajtad,hogy nagy piás vagy,kár hogy nem ittunk rendesen!az asszony visszafog mi?
Nekem egyszer volt, hogy a gumi végett volt ilyen ,. De elviekben véleményem szerint persze lehet ettöl is mivel hiába kap egyenletes nyomást a gumi jobban tágul mint a fém cső. De mért felemás?
baz+ hol hajtanánk ilyenkor
A garázs ráér!szerinted lehet,hogy azért rázza az elejét nagyobb fékezésnél,mert csak az egyik féknyereghez van fémfékcső?a másikhoz gumi megy!
ki az a bettike? Lemaradtam valamirol?
jo gyerek voltal de sajnos nem olyan gyors a szanom hogy odaerjek majd tavasszal felmegyek.
Mehetünk minden is csak Bettike legyen othon
Bele kell huzznom már tényleg mert a 750-es sosem lesz akko kész
aha! a következő talira saját barackot viszek ha addig még lesz belőle. de megígértem hogy akkor már iszunk rendesen!remélem be is tudom tartani!
hozzám is eljössz?!
Gyertek!pályamotort lehet hajtani!bírnia kell!
Vicceltem de ugy is tudod Hát a hétvége már nem jó garázs véglegesités és utolso simitása . De ez már jobban tetszik amit irtál Majd egszer megsasolom a titkodat. Ell nem lopom a teknikát igérem Csak érdekel ennyi. Ja A PINCÉNÉL AHOL ALUDTUNK MÁR SZÍÍP TISZTA A BÓR
Ááá!ezt ki kell érdemelni!még minket se engedett le a pincébe!jól emlékszek,hogy te hoztál paprika pálinkát?