Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja én nem akarom babrálgatni.nekem az én tudásomhoz ez is elég sőt! sajna hiába van meg 3 éve még nem tudtam annyit menni vele hogy ki is tudjam motorozni meg egyebek.csak kíváncsi vagyok az új dolgokra.
Ilyen időben? (bár most süt a nap)
Meg a 750-es de olyat csak különcök vesznek.
Nem lehet rátenni és nem lesz erősebb! Az erősebb az ezres! Maradjál nyugton te is.
(Cindy látod mit csináltál? )
lehet rakja a kerítést vagy a teraszt csinálja.
az enyémen elöl 120 hátul 160 van
mert a thunder hengerfejet rá lehet tenni az enyémre pl.és erősebb lesz tőle?
Thomas!
Fúú de okádékul néz ki ez a billentyűzet. Leöntöttem kávéval és most látszik igazán. Van rajta még a múltkori gyümölcsléből is. :/
Arról volt szó hogy motorozni akarsz és nem szarakodni. Ülj rá, használd és kész, nem kell azt baszogatni. A 250-esen sem úthenger volt és mégis mekkorát lehetett vele menni?
Ne kezdj bele a hülyeségbe mert az idő-pénz és féktelen szívás, te meg gondolom nem állsz jól egyikkel sem.
sziasztok nagyon fáradt vagyok sokáig tartott az éjszakai műszak. Keresztcsávoknál vagyok korán keltem és bánom hogy nem motorral jöttem nagyon jó idő van. este leszek.
és akkor még nem talált az ember thundercat hangerfejet, hogy ne csak forduljon, menjen is
pl
De minden cuccával együtt nem annyi és még szarakodós is.(viszont egy 4JH-s hátsóval mint jaszié,már egész más a helyzet)
r6 lengővilla csak tizes
mindenkinek!(mlasnak a szokásos )
Arra? Hát használtban nem kapsz hozzá az biztos. (már ilyen nagyon sportosra gondolok)
Újban viszont vannak rá jók szerintem.
reggelt pajtikáim! végre kialudtam magam!
morgen
Ja, 78 vagyok.
Csak annyit akartam vele hogy NEKED legyen egy kis inspiráció a zöldséghez és a gyümölcshöz. Neki nem írok és nem küldök semmit mivel nem ismerem.
140 van benne asszem de 160belemegy meg hatra 1000 160 volt hatul es 180 befer huzosan 190is belemegy de a tagulas miatt szerintem hozzaerne
tudod mi az erdekes maci tipust szereti szoval a macihas nem okozott volna zavart.
nem chatelunk privibe toljuk
te ábri, a régi 600-ason oylan nagyonvékony gumák vannak? mit kapni jót olyan méretben?