Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Semmilyen fogadásba nem vagyok hajlandó belemenni.
Mentem délutánra, este benézek.
reggel koszontem mindenkinek .na jo legyen egy jo napod de semmi melegseg
Ahogy nézem, ezt sportból űzik.
latom nem gyoztelek meg. Ajanlok egy fogadast ha neked van igazad a penz duplajat adom vissza ha nekem akkor semmit.
ne kombinallj en lepodtem meg a legjobban, sot meg szinte almodok mert ilyen tortenet csak tenyleg a filmeken van remelem tavasszi talin a kisholgyel mehetek es akkor az o szajabol hallod a tortenetet.
(legyetek boldogok)
az egyik nem az nekem akart lenni
Köszöni. (bár az előbb felhúzott )
Volt időd bizonyítékot gyártani.
draga asszonykadnak meg nagyon sok boldog szuletesnapot.
ennel a tortenetnel nem nem kell igazolni hogy valodi hanem neked jogy nem az. Nekem van rengeteg bizonyitekom a valodisagra neked nincs az ellenkezojere.
hat draga abrus baratom tudod mennyire szeretleg de lesz neked akkora pofara eses hogy a 2tonnas emelovel se tudsz felallni. Mert ez nem kitalalt tortenet hanem tenyleg komoly valodi.
Ezt az fzrandis dolgot meg nagyon pengén kitaláltad! (tényleg nagyon unatkozhatsz)
Nyomi.

Ábrus tanul,dolgozik,Hondát épít. Tegnap este meg a felesége 35.szülinapját ünnepelte.(ittam 2 pohár pezsgőt és egy valamilyen likőrt,kész is voltam )
Ma délután megkaptam az asszonytól előre a karácsonyi ajándékomat is úgyhogy elégedett vagyok,este kérdeztem is tőle hogy honnan tudta hogy egy piros 2tonnás krokodil emelőre vágyom amivel ki tudom venni a 106 kilós boxert a vázból.( )
8-án meg szóbeli vizsga szóval elfoglalt vagyok.
igen es most mi van
jó lesz melóbamenet
úúúúú az kemény!
vazze akkorat pereceltem, onos kodszitalas van felertem majdnem az utca tetejere es visszacsusztam a feleig. Faj a picsam mint allat.
akkor jó! rád fér már egy kis hapy!
szeva pajti. Itt is mocskos szemet kod van akartam menni motorozni de leteszek rola. Most meg kozertbe is gyalog megyek. Hm reggel azt hittem almodtam a tegnapi napot de atneztem fb-t es itt visszaolvastam es kiderult valosag volt.
Jó reggelt pajtikáim! itt kima..ott szar idő van.tiszta köd meg pára. útálom! remélem délutánra felszáll mert balcsira kék menni.

Sanyi merre lehet mostanában?
jo reggelt. Fu de faradt vagyok mint akit agyoncsaptak. 3kor tudtam elaludni es most keltem fel.
haha mondtam hogy nehezen megy az alvas hihiiiii