Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na tenyleg koccolok jo ejt
jol van lato veled csunyan kell beszelni hogy jelentkezzel
megkaptam. meg is beszéltem amit akartam
latom en maradtam egyedul abrus biztos a 78at nyomatja potyi dolgozik adam meg bekaphstja hogy nem szol hogy megkapta e a szamot
rendben
ja akkor nem is volt hajam pestam ha latnal kb 5cm evek ota nem volt ekkora
Jó éjt, na meg jó 7végét mindenkinek!
Megyek anyumhoz és ott nincs netem...
Jó éjszakát nektek!
Én is azt hittem hogy minden 4 hengeres ilyen!
Mé há hol leszel ?
Na fiúk lányok én is megyek jó éjt

Pedig én hétvégén nem leszek "itt"...
(Hiányozni fogtok... )

De akkor jó éjt
most is ez van eleri a 6000et es ugy picsanrug leeg a hajam
draga viragszalam es draga barataim elmegyek a motorral az almok mezeje fele kicsit faradtak a szemeim a telefon kuksizasa miatt. Legyetek jok almodjatok szepeket legyetek olyan boldogok mint amilyen en vagyok. Peace
Éretm akkor A teknika lényege mikkor eléri a 7 ezres fordulatott akkor ugrás szerüen drasztikusan nő a teljesitmény
ma lenyomtam 3 helyszineloket 2gyilkos elmeket egy sons of anarchyt egy hiradot es egy valo vilagot. Most mar faj a terdem egy kicsit
a képen látható bukósisak SHOEI MULTITEC L 59- 60 as méretű de annál kicsit nagyobb---gyünyürű-karcmentes állapotban eladó 30 000ft ért !
A bolti ára 110 000 ft !
érdeklődni lehet-30 973 08 69
vagy gabor8181@freemail.hu
-kihajtható-behajtható-amit csak kívánsz.....postai úton is--!
Persze!pannónián körözött!minden felesleg levágva,állítható verseny lábtartó,nagyobb hűtő,keményebb futómű,stb.most csak azért szerelgetem,hogy a fehér idomhoz jó legyen minden!ne látszódjanak a kábelek,meg ilyenek!egyébként szerencsére jó a motor!kiváncsi vagyok mit mesélsz majd!arra én is gondoltam hogy a levegőt egyből a légszűrőbe kéne,mert az idomon van beömlő!a fogyi nem számít,mert most is nagyon sokat eszik!
vele alszom es olya jo nezni ahogy felemforditja a popsijat es a feny megcsillan tokeletes idomjan. Ennel koltoibb mar nem is lehettem volna