Ezek printscreennel leszedett és XnViewvel javított képek, ne ebből induljatok már ki!
Egyébként erősen kétlem hogy ezt mondanátok ha megnéznétek egy HD videokarival és egy komolyabb gépen mint az enyém. (az alaplapi vga-m miatt(is) majdnem a minimumra kellett visszavenni minden képi beállítást)
Normális gépen olyan szép és gyors mint az Avatar a moziban.(tudom mert láttam erőművön futtatni)
ajánljatok bő millióig (1.2-1.3) max 5-6 éves autót miának, (úgy, hogy akkor én is azt használom majd, olyat ) ami NEM suzuki, skoda, daciat (ezeket venném én inkább ) nem nagyonkicsi, hanem alsóközéptől.
nem mondtam, hogy nem hajtom meg néha, de alapvetően arra az 5km-re nem fogom meghajtani, mert még csak be se tud melegedni. Ha Timihez megyek, vagy a városba, akkor azért amint elindul 90-től felfelé a hőfok mutató, odalépek neki.
Egyébként erősen kétlem hogy ezt mondanátok ha megnéznétek egy HD videokarival és egy komolyabb gépen mint az enyém. (az alaplapi vga-m miatt(is) majdnem a minimumra kellett visszavenni minden képi beállítást)
Normális gépen olyan szép és gyors mint az Avatar a moziban.(tudom mert láttam erőművön futtatni)
és csak hogy ne érts félre, keress rá a minecraft nevű játékra - örök kedvencem!
Na mentem melóba, 10 estés maraton kezdődik
Most már mehetek bárhova!