Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok! szegény motor!
EREDETIBEN? (mert ez egy "ingyenes Magyar szerver" látványra is)
Ezek printscreennel leszedett és XnViewvel javított képek, ne ebből induljatok már ki!
Egyébként erősen kétlem hogy ezt mondanátok ha megnéznétek egy HD videokarival és egy komolyabb gépen mint az enyém. (az alaplapi vga-m miatt(is) majdnem a minimumra kellett visszavenni minden képi beállítást)
Normális gépen olyan szép és gyors mint az Avatar a moziban.(tudom mert láttam erőművön futtatni)
Inkább szereljél GoldWingot ábrus, mint ilyet...Még ilyet!
kicsit CS-s így ránézve a képekre
Én is játszottam vele, nem is keveset. Nézz meg 1-2 Lineage 2 képet a neten. Más stílusú kicsit én nem tagadom, de ég és föld...

és csak hogy ne érts félre, keress rá a minecraft nevű játékra - örök kedvencem!

Na mentem melóba, 10 estés maraton kezdődik
ajánljatok bő millióig (1.2-1.3) max 5-6 éves autót miának, (úgy, hogy akkor én is azt használom majd, olyat ) ami NEM suzuki, skoda, daciat (ezeket venném én inkább ) nem nagyonkicsi, hanem alsóközéptől.
Csak alap színekkel dolgoznak - tudom, minden játéknak megvan a varázsa és a stílusa - és ez nekem nem jön be.
igaza van. a telefonomon szebb grafikájú játékok vannak
Megálltam egy sörre a haverokkal a bárban.
Ezt ezekből a képekből ítélted meg?
Main Street.
iszonyatosan...tudom nem mai játék, de a telómon szebb és kidolgozottabb játékokkal játszom
CSúúúúnyaaaaa?
2 ezres TDI mint havernak
az ilyen 5km-es utazósok akkor jók, ha erre még valami apró turbós dízelt is vesz hozzá, ami aztán biztosan nem melegszik be SOHA amíg nála van
mondjad neki, hogy hazsnálja normálisan. ne tapossa, meg ne ölje meg alacsonyan elváltogatva, hanem NORMÁLISAN
Grt. Azt nem szeretem ebbe a játékba, hogy olyan csúnya
nem mondtam, hogy nem hajtom meg néha, de alapvetően arra az 5km-re nem fogom meghajtani, mert még csak be se tud melegedni. Ha Timihez megyek, vagy a városba, akkor azért amint elindul 90-től felfelé a hőfok mutató, odalépek neki.

LEVEL 80! (ez a max.)
Most már mehetek bárhova!
Így el fogod qrni.