Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

álszentek vagytok tuti vv-t néztek Lacival az élen azért nem vagytok. .
Felétek biztos
ezt a téli estéken rendszeresítenem kéne.
isteni kékfrankost kortyolgatok már a buciba is dolgozik
Én csak akkor,ha ledob.
Má olyan utálattal tudok nézni a biciklire mint a macsek a vízre
Jó az ilyenkor is. Sokkal jobb mint buszozni nap mint nap. Én is inkább bringával járok melóba,csak a nagyobb hóba nem veszem elő.
Tiszta sor, ha benzinesem lenne, én is gázzal tolnám.
De 96 óta (1 év megbicsaklással) csak dízelem van, amit azóta spóroltam, azon már újszerű R1-et vehetnék - és mégis csak egy öreg frézit vettem
megy eleget a meló miatt.
ilyenkor azéé télen nem irigylem
ne így számold ne a szar Fábijáho hasolícsd, mert ez 8,5-9-et eszik vegyesbe.
Mennyé biciklivel! Az occsóbb.

Én még mindig 2500 -600körül járok,de nekem talán valami 2 év alatt jönne vissza a beszerelés ára, akkorra meg tuti h felbasszák a gázt is ,
Még várok
egy kannát kért 100-on a városban. De kint pont elég volt a fele,10l/100km. 5000cm3 V12-es motor. Csak az a kár,hogy drága a benzin.
tény
de, ha egy benzinnel menő fábiához hasonlítod, ami 3500 Ft-ot eszik 100-on nem is rossz-
1e km / hó, az 16 e Ft spórolás
Tőled nem sajnáljuk, te tankoltál eleget a 750i-be
Azt gondoltam volna, kevesebb ennyivel egy 1.9 szívóD Fabia is elmegy (5l átlag körül) egy francia vagy japó kisdízel meg még kevesebbel.
cirka 1900 Ft, így télen.
Most ez jön?
Akkor menyire jössz ki 100 on/forintocska?
Eddig ezt a kocsit használtam legtöbbet, 12 hónap alatt majdnem 5000km-ert. Mondjuk kúton 1x tankoltam bele,amikor hazahoztam,akkor is 3000ft-ért. Azért nem mondom hogy nem vettem bele üzemanyagot,de max 300ft/l. Ez is csak hosszabb út előtt fordult elő.