Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bocs kettö a másik meg a tartalék kapcsoloé
Nekem ott egy rövid 2 vezetékes csoki van ami a ventilátoré
Ha nincs kapcsolo akkor addig szét kell huzzni a tank alatti 2vezetékes csokit mert ahogy csövi mondja letiltja . Azt lesz keresgélés ,hogy vajon mért megy kb 5km ert és utána meg megáll . Azt ujrainditásnál kb megin ugyan ez elölröl
Akkor olyan tartalékfunkciója van?
Azt hiszem, hogy van egy jeladó a tankban úszóval, ha majdnem leér akkor letiltja az AC-t. A kapcsoló meg engedi.
Ez a váznál mikor átbujik bal oldalt ahol a müszer egység és a lámpa csatik mennek ?
Tehát addig míg fel nem rakom a tankot addig nem is fog történni semmi,1 hülye kérdés:mi a funkciója--tartalék,vagy nyitás?,mert fz 750-em van az szabad átfolyású a csap és a benzin pumpa tolja fel a karbit.
Igazábol összintén ezekből a képekből nem nagyon tudom beazonositani
Most ugyis jó árban veszik a vasat is meg az alcsit is
A takaróidomban az elektromos benzincsap kapcsolója van.(a doksiban)
Szia már megvolt ,nem történt semmi,amiket letöltöttem szervíz könyveket abban van,meg a kis takaró idomon is ki van alakítva a helye( gondoltam az FZ750-re,mert annak van külön kapcsolója),de mivel db okban volt a gép és nem találtam hozzá meg a külön kapcsolót.ezért érdeklődök nállatok
Gyárilag nincs neki, csak a hőfokgomba kapcsolja.
Utólag viszont sokan tettek rá kézi kapcsolót mert elegük volt abból hogy júliusban Pest közepén forr a víz mint a gejzír, a gomba meg ki-be kapcsolgatja a ventit. (a sportmotorok elég forrófejűek szoktak lenni a városi tökörészésben)
Külön kapcsoló nem volt egyiken sem gyárilag a ventinek... Érints össze, hátha mitörténik. Lehet hogy elektromos benzincsapja volt és annak a kábele. De az baloldalt szokott lenni....
Geccik
Legalább van egy kis fény az alagút végén. Pénzt is adnak, az lesz az überkirály...
nem indult ma sem a jóóóóóisten verje meg tényleg mert kitolom a vastelepre
Sziasztok!
Tud valaki segíteni,hogy a 91-92-es FZR1000-en van külön kapcsoló a ventillátornak,mert van itt 2szál vezeték amit nem tudok hogy micsoda.
Ki jön a 2db csati a kormánykapcshoz,2db csati a világításhoz és 2szál vezeték?A tippem az lenne hogy a kapcsoló a ventinek,sajnos a multiméterem a 4 éves fiam tárházába találtam meg,nem túl jó állapotban.Sajnos a képek nem a legjobbak.
na urak 98% maradok júniusig befoglalták a stúdiót. Tehát nagytali csak utána. ja már egy hónapja ki van fizetve a villanyszámla csak baszták jelezni én meg itt szopok.
nembaj nem bánom egy cseppet se.
Most olvasom hogy egy hölgynek kétszer is bizonyítania kell hogy már nagylány :)
Egyszer mikor leszokok a cumizásról,meg egyszer amikor vissza
Sok művét láttam már, igazi
Küldenék is egy párat,de sajnos neked már nem lehet . . .
hogyamacskavigyeel.