Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát, nem tűnik rossznak, főleg ennyiért. a videón halljátok, menyire jó a hangja is. kicsit a fék zavar, hogy nem olyan tuti, meg elég reccsenősen vágódott egybe most vagy ilyen a váltó, vagy kopott a kuplung
Na őt választod? Szép motor. Tök jó hogy van rajta doboz is.
Köszi Emre! Leszmit hallgatnom a buszban.
12000ft és tök új. Igazából első kellene.
Ááá akkor nem kell.
Fel lehet tenni, ahogy te közlekedsz még használni is lehet.
Az FZ-n 3,5" széles felni volt gyárilag és 170-es gumival vettem.
Amíg át nem építettem azzal használtam.
Nekem volt fent 170-es az még épp elfért. Ne tegyél fel 160-asnál nagyobbat mert nehezebb lesz dönteni.(főleg neked)
Nem tudom mekkora a felni. Gyári minen rajta. A gumiméret 160/60x18-as.

Tehát akkor nem jó.
Szerintem összhuzzná nagyon a felnid . Elvileg 4.5 colos afelnid nem de? Arra 160- 5.5re 180
Nem az a baj hogy foglalkozni kell vele,hanem hogy a végén derül ki szar az egész.
Hé Urak! Felmegy ez az én mocimra?

Nekem széria minden rajta. Vajon felmenne rá?
De ha az ember olyant szeretne amivel kell kicsit foglalkozni!
Ábrusnak
Nálam ez másként van. Kis pénz,nagy szopás a végén. Ez bevett gyakorlat sajnos,legalábbis nálam. Kivéve persze a mostani mocimat. Ezt is brusnak köszönhetem. Külömben biztos belenyúltam volna valami szarba.
Persze vágom.
Ja kimaradt a 2 es fokozat miatt.
Valaki esetleg tudna olyan internetcímet,ahonnan le lehet tölteni jó kis zenéket,albumokat? Story of The Year,Green Day,szóval hasonlókat szeretnék. Persze nem fizetős oldalakra gondoltam. Ebben sajna nem vagyok tájékozott.
Véleményem szerint semmi tipushiba .Egyszerüen a legtöbbet használt fokozat és 20 év alatt milyen lenne főleg ha volt olyan tulaja aki állatul használta. Amugy meg R1 ,ZX, GSXR stb nél is nagyon durván sokszor keresnek váltot itt a sportmotoron . Azok meg még a mieinkhez gyerekkorban vannak.
Biztos ki lehet fogni jót,főleg most,mikor nem bírják fizetni az emberek a hiteleket,gyorsan kell a pénz,eladják a jó gépet is,de ehhez szerencse is kell.
Nálunk is szakad az eső,és fúj a szél.Még ugyan 5 fok van,de hidegnek érződik.

Szar az idő.
Kár érte. Szépkis motor,és hát hogy 96ezer van benne az már eleve szép teljesítmény.
Azthiszem beköszöntöt a szar idő
Ez sokáig hirdették,de még gyári idommal. Úgy látszik nem vált be az új gazdinak. Egyébként miért is típushiba a 2-es fokozat? Nem a sok egykerekezéstől megy tönkre,vagy az állatkodástol?
Egyébként meg sztem hülyeség ez a javítási költség,mert ha valakinek nincs motyó hozzá,akkor csak a tömítésgarnitúra egy 50-es. A léptetővilla,és a fogaskerék aranyáron megy ha üzletben veszed. Na meg persze szét se sedik ingyé. Megkérdeztem már a javítását,és itt nálunk ha csak ez a probléma,és ha hozzák a motyót hozzá, a munkadíj is közel 30.