hát, nem tűnik rossznak, főleg ennyiért. a videón halljátok, menyire jó a hangja is. kicsit a fék zavar, hogy nem olyan tuti, meg elég reccsenősen vágódott egybe most vagy ilyen a váltó, vagy kopott a kuplung
Fel lehet tenni, ahogy te közlekedsz még használni is lehet.
Az FZ-n 3,5" széles felni volt gyárilag és 170-es gumival vettem.
Amíg át nem építettem azzal használtam.
Nálam ez másként van. Kis pénz,nagy szopás a végén. Ez bevett gyakorlat sajnos,legalábbis nálam. Kivéve persze a mostani mocimat. Ezt is brusnak köszönhetem. Külömben biztos belenyúltam volna valami szarba.
Valaki esetleg tudna olyan internetcímet,ahonnan le lehet tölteni jó kis zenéket,albumokat? Story of The Year,Green Day,szóval hasonlókat szeretnék. Persze nem fizetős oldalakra gondoltam. Ebben sajna nem vagyok tájékozott.
Véleményem szerint semmi tipushiba .Egyszerüen a legtöbbet használt fokozat és 20 év alatt milyen lenne főleg ha volt olyan tulaja aki állatul használta. Amugy meg R1 ,ZX, GSXR stb nél is nagyon durván sokszor keresnek váltot itt a sportmotoron . Azok meg még a mieinkhez gyerekkorban vannak.
Biztos ki lehet fogni jót,főleg most,mikor nem bírják fizetni az emberek a hiteleket,gyorsan kell a pénz,eladják a jó gépet is,de ehhez szerencse is kell.
Ez sokáig hirdették,de még gyári idommal. Úgy látszik nem vált be az új gazdinak. Egyébként miért is típushiba a 2-es fokozat? Nem a sok egykerekezéstől megy tönkre,vagy az állatkodástol?
Egyébként meg sztem hülyeség ez a javítási költség,mert ha valakinek nincs motyó hozzá,akkor csak a tömítésgarnitúra egy 50-es. A léptetővilla,és a fogaskerék aranyáron megy ha üzletben veszed. Na meg persze szét se sedik ingyé. Megkérdeztem már a javítását,és itt nálunk ha csak ez a probléma,és ha hozzák a motyót hozzá, a munkadíj is közel 30.
Az FZ-n 3,5" széles felni volt gyárilag és 170-es gumival vettem.
Amíg át nem építettem azzal használtam.
Tehát akkor nem jó.
Nekem széria minden rajta. Vajon felmenne rá?
Szar az idő.
Egyébként meg sztem hülyeség ez a javítási költség,mert ha valakinek nincs motyó hozzá,akkor csak a tömítésgarnitúra egy 50-es. A léptetővilla,és a fogaskerék aranyáron megy ha üzletben veszed. Na meg persze szét se sedik ingyé. Megkérdeztem már a javítását,és itt nálunk ha csak ez a probléma,és ha hozzák a motyót hozzá, a munkadíj is közel 30.