Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Körbefotóztam. Meg csak kivancsi voltam. Úgyis megnézzük miával is, majd rendesen. Bitang erős!
Setétben nézted meg a motrot? Annyit láttál belőle, mint mi a videjón?
De a hangja nem rossz, kicsit zörög csak.
És a volt tulajnal megvan a két oldaldoboz is.
Egész jópofa a gép. Első fék kicsit tompa, tárcsák, gumik, lánc jó, elektromos plexi működik.
Hát például mikor elgurultunk a siófoki börzére a nyáron akkor is említettem, meg utána a fórumon.
Sanyi holnap megyünk Pécsre kb délután hívjak.
5.napom a mai és nem rohhhhhagyon meg de ugyéérzem nem az utolsó
Akkor küzdötök vele rendesen
baszott nehéz egy rajta ült ketten toltk pedik nem 20kg vagyunk jo mondjuk kicsit toltuk csak nem láttunk rá értelmet
Tolásra sem ? Toni kell mint az örölt Hátha ekapja
tudja a brant olyan ideges vagyok szétverem
Az mikor vot amikor érdeklödtél ? Amugy meg olyan drága már a gmuicsere ,hogy lassan megérné vennem egy gépet azt én is tudnám jó pénzért cserélni.
Ahogy Jaszi mondaná Kis pénz nagy szerencse alapon?
na sziasztok feladtam egyenlőre nem indul nem érdekel valaki megvesz kis pénzért?
Annak idején érdeklődtem hogy miért rángathat az első fékem.
Elvittem egy szakihoz, és van rá esély, hogy gumi cserekor a szervizben megütötték a tárcsát. A jövő hétvégén többet tudok majd.

Szóval figyeljetek rá hova viszitek szerelni a cuccot.
Ez ötletes dolog ha négykézláb áll akkor tudod hol fogni
Kicsit sok az ! Ez is D.I.D 200LE pluszos és japán lánkerekek csak nem mindegy ki mennyi haszonnal dolgozik. Ezek kint Japoban kb filléres cucok csak hát mire ideér.
Tessék kisfiam, egy rúd szalámi. Edd meg!
- De anyu! Ez majdnem teljesen romlott!
- Kisfiam! A vége jó. És minden jó, ha a vége jó.
menjek el megnézni most a kisrobesszel? lemegyek, beindítom a piaggio-t, elmegyek tankolni, és onnan felhívom az arcot, hátha ráér.
Jó de biztos van olcsóbb és jó minőségű láncszett is? Mondjuk feléért.