Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a gsx1100f-re ami van jó áron, megkérdeztem, 70ezer egy jobb szett
Én is megyek vissza dolgozni.

Sziasztok!
Na megyek mostmár tényleg
Akkor ezt a problémát is megoldottam
Az sok egy kicsit.
Volt olyan aki csak a áncszettemre mondott 54 ropit
Ja tudom Na megyek is hátha tovább jutok vele mostmár .
ZVMX lánc +elsö hátso l. kerék+ Castrol olaj+szűrő cuzámen 57300És még a gyertyák nincsenek Elégé szív fájditos de sajnos enélkül mintha nem is lenne mert használni nme tudom .Vagyis tudom de egy megbizhatattlan motorral nem szeretek menni. Anyagilag nem vagyok tul jó főleg télen de ugy gondoltam hogy ez olyan sporolásra fog össztönözni még jobban . Márciusig kell elevickélni legalább .
Valszeg a biost végig kell zongorázni,mert ilyenkor alapbeállításra megy vissza.
Ügyes vagy!
legalább az is meglesz. Én is most gyűjtögetem össze a szervizre való dolgokat,mert egyben húzós kiadni annyit. Olaj+szűrő+telóolaj+fékolaj
+ egy első gumi. Most nekem sem lesz olcsó a szezonkezdés.
Vazzeg jóóóóóó a vas Az a kurva elem
Megleptem magam én meg a láncszettemel bár elégé mintha a fogam huzzták vona.Most 2 honapig éhezek hogy visszajöjön az ára
Itt is és jó az idő
Szépen süt a nap.
Találtam egy másikat a fiokban ami már kb évek ota áll ott és abban 3 volt van
Akkor az nem valami jó. A Lidl-ben 6db-os 600ft. Csak nézd meg milyen szám van rajta. Ha minden igaz 2032 de nem mindegyik ilyen elemmel megy.
Na kivettem az elemet és megmértem mérővel és 0.5tized volt van benne a 3 helyett akko mivan ?
Luca sapiban!
úgy tudja ugráltatni. wow...
edzi hát
Bármi lehet, alaplap, táp stb... itt a távgyógyítás nem működik.

De lehet hogy csak az integrált vga ment el, és ezért nem látod hogy tulajdonképp működik a cucc.
Az sem ! A cd felpörög benne a vinyo meg elindul azt megáll
szar ügy
akkor kellene valami gyorsba, hogy azzal is ki lehessen próbálni.
a bios sem jön be?