Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na Pupukám kezet foghatunk .Lejla elment Anyum a másik házban én az ennyémben egyedül.
na mi van?
na hozzád se megyek addig míg el nem tünteted a zöld fehér színt. Ja hogy ez volt a célod? Gratulálok sikerült elüldözni onnan.
A valóságban ez nem igazán piros hanem inkább bordó. (jóval sötétebb mint a képen)
Az asszony választott mindent, kivéve a nappali márványmintás festékét. (azt én javasoltam de a színét ő választotta. Bár többet nem tenném: 2,5L volt 20e Ft)
A véleményeteket meg mondjátok nyugodtan, nem muszáj egyetérteni mert sokfélék vagyunk.
Én hiszek a nejednek mert sokan mondták hogy nem lesz jó.
Mások meg azt hogy a hálóba csak bordót.
Az asszony meg ezt akarta, engem meg nem érdekelt különösebben. (meg a GW miatt nem is nagyon ugathattam )
inkább ne, mert képes leszek és elmondom a véleményem
Kedvesem érdeklődik, hogy a piros szín kinek jutott eszébe?

(neki is volt egy ilyen korszaka)
Amin a bejárati ajtó van? (élőben baromira nem ilyen)
Holnap világosban csinálok normális képeket mert így tiszta sárgás minden.
Szerintem is mert vagy 10 évig hallani sem akarok festésről. Jó ez.
"Előtér?"

Mondtam, az tuti

(csak halkan mondom, tényleg az asszony mondta, hogy a piros hálóba tényleg nem kóser, és ért hozzá)
keress valakit aki bont külföldi RSV -t

ezt láttad?
A zöld és a kék szín a színesztézia szerint nyugtató hatású Szerintem zsír az egész
A hálóban tökéletes ez a szín ugyanis ott csak alszunk, azt meg csukott szemmel csináljuk.
A szobába max. ruháért megyek be, addig meg kibírom a zöldet, a konyha meg a mennyezetig csempézve van.
Előtér?
fradi szoba!
Akkor majd ábrándozzunk, mert hq sokakkal ellentétben minden nap nyúzom a szörnyet, akkor nem értelmetlen...
Ja, és a nappaliban az a márványos szín nagyon nem mutat jól a lambériával.

Tudom most bántad meg hogy feltetted a képeket, ha zavar töröltesd a hozzászólásaimat nyugodtam. Nem basztatni akarlak, de tényleg így gondolom.
Nem én választottam, egyébként a képeken nem egészen olyanok a színek mint amilyen eredetiben.
Elsőre nagyon durván megütött engem is de miután megszáradt (megszoktam) egész jól néz ki a szoba így zöld-fehérben. (ablakok,radiátorok, csövek, mennyezet fehér)
Ha a hálószobában nem fogsz tudni normálisan aludni nem lepődnék meg. (közben beszéltem a saját fengsui szakértőmmel). Állítólag ilyen színre azt nem szabadott volna pingálni. Szóval a zöld a konyhába kellett volna, a piros a zöld helyére, viszont az előtér tuti.